Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > L'ACGEP ACTIVA NOUS SERVEIS PELS SEUS SOCIS

L'ACGEP ACTIVA NOUS SERVEIS PELS SEUS SOCIS

26/03/2020

Davant la situació d'Estat d'Alarma a conseqüència de la Pandèmia del COVID-19, l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals ha activat un nou servei d'assessorament al soci/a i estar preparant diverses formacions online.


La Comissió Executiva de l'ACGEP, es va reunir, mitjançant videoconferència el passat dijous 19 de març, per valorar l'escenari actual a conseqüència de la declaració de l'Estat d'Alarma i el Confinament decretat pel govern central per combatre el COVID-19.

Davant d'aquesta situació, es va decidir activar un servei d'informació i assessorament legal amb la voluntat d'ajudar al soci/a que ho requereixi a través d'un dels partners i col·laboradors de l'associació. Aquest servei, que es prestarà de forma gratuïta i sense cap mena de cost afegit, anirà enfocat principalment a resoldre dubtes i consultes legals amb relació a les lleis i procediments administratius publicats en els darrers quinze dies, amb la voluntat de resoldre i ajudar a les persones i empreses davant les problemàtiques derivades de la situació actual.

Així mateix, s'està acabant d'ultimar la data per a l'inici de formacions online mitjançant webinars. Abans de la declaració de l'Estat d'Alarma s'estava concretant un parell de jornades formatives de cara als mesos d'abril i maig, les quals s'ha decidit que per primera vegada es realitzaran de forma no presencial per no aturar les iniciatives que es tenien planificades per aquest 2020.

Per últim, fa setmanes que s'està treballant en la reactivació de la Revista ManACGEPment, la qual per motius estructurals de la pròpia organització s'havia deixat de publicar, amb la voluntat d'aportar contingut i donar veu al soci/a amb relació a l'àmbit que ens ocupa.

En els pròxims dies els Socis/es rebreu més informació de tot plegat a través del correu electrònic, fins aleshores esperem i desitgem que tots vosaltres, les vostres famílies i els vostres coneguts tinguin salut.

Ànims i força companys/es.

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP