Congrés de Gestió Esportiva

Portada > L'ACGEP > Congrés de Gestió Esportiva

El Congrés de Gestió Esportiva de Catalunya, sorgeix com una iniciativa de l'ACGEP l'any 2000, per a congregar les gestores i gestors esportius de Catalunya, de la resta de l'Estat i d'altres nacionalitats per a tractar els diferents reptes de present i de futur del sector, alhora de generar un espai de trobada, de compartició de coneixements i experiències i de relleu generacional.

La Gestió Esportiva, va molt més enllà de la dimensió fisicoesportiva i requereix de petits i grans esdeveniments, que contemplin la diversitat i complexitat de les seves àrees de coneixement i desenvolupament.

El Congrés de Gestió Esportiva de Catalunya, liderat per l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP), pretén donar resposta a les necessitats de les gestores i gestors esportius d'aquest espai nacional català d'intercanvi i transmissió de coneixement i experiències, així com de reunió i retrobament de professionals del sector.

I CONGRÉS DE GESTIÓ ESPORTIVA DE CATALUNYA

"Perspectivas de Futur de la Gestió Esportiva"

Girona, 2000

Congrés nacional de Catalunya on es van exposar ponències, conferències, taules rodones, comunicacions i exposicions d'aquest 1r Congrés de Gestors Esportius "Perspectivas de Futur de la Gestió Esportiva" quee es va celebrar el desembre del 2000. Els conferenciants van ser gestors esportius i polítics de la gestió esportiva pública i privada. Al mateix Congrés es va realitzar el lliurament dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva als millors gestors, entitats i empreses esportives.

Es van tractar temes com les Perspectives de futur de la gestió esportiva a Espanya i diferents associacions i grups de gestors a Espanya per CCAA. Perspectives de la gestió esportiva a empreses de serveis. Perspectives de la gestió esportiva per a clubs i entitats esportives. Perspectives de la gestió esportiva municipal i models de gestió. Les institucions supramunicipals. 3a edició de Premis Catalunya a la gestió esportiva.

II CONGRÉS DE GESTIÓ ESPORTIVA DE CATALUNYA

"Nous reptes davant de la transformació de l'esport"

Reus, 2002

Congrés nacional de Catalunya on es van exposar ponències, conferències, taules rodones, comunicacions i exposicions d'aquest 2n Congrés de Gestors Esportius "Nous reptes davant de la transformació de l'esport", que es va celebrar el juny de 2002. Els conferenciants van ser gestors esportius i polítics de la gestió esportiva pública i privada. Al mateix Congrés es va realitzar el lliurament dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva als millors gestors, entitats i empreses esportives.

Patrocinadors de l'ACGEP