L'ACGEP

Portada > L'ACGEP
  • L'ACGEP és l’associació catalana sense ànim de lucre oberta de professionals vinculats a la gestió de l'activitat física i l'esport que genera i promou el coneixement, l’experiència i les bones pràctiques dins l’àmbit de la Gestió Esportiva. 
  • L'ACGEP constitueix el capital humà per a esdevenir a i des de Catalunya la xarxa compartida de referència i prestigi de coneixements, experiències i bones pràctiques dins l'àmbit de la Gestió Esportiva, liderant i visibilitzant la generació de serveis esportius de qualitat.
  • La finalitat de l’Associació és atendre les qüestions relacionades amb el desenvolupament de les tasques implícites en la gestió esportiva i, amb especial atenció, fomentar la formació i informació en els seus diferents àmbits i sectors.
  • La necessitat d’unificar esforços, compartir experiències, oferir i aglutinar informació dins el món de la gestió esportiva, han estat els objectius principals de l’existència d’aquest col·lectiu de professionals que considera que cadascú, des del seu àmbit i situació, pot aportar quelcom d’interès.

Patrocinadors de l'ACGEP