Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > WEBINAR Gratuït- LA RESPONSABILITAT PENAL A LES ENTITATS ESPORTIVES

WEBINAR Gratuït- LA RESPONSABILITAT PENAL A LES ENTITATS ESPORTIVES

01/04/2020

El dimecres 08 d'abril a les 18.00 h l'ACGEP conjuntament amb UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL i amb la col·laboració de FAGDE, ha programat un webinar gratuït a càrrec de Iolanda Latorre, especialista en compliance.


Segons vam informar el passat 26 de març, davant la situació actual de confinament a causa de la COVID-19, la Junta de l'ACGEP va decidir que per no aturar les iniciatives que es tenien planificades per aquest 2020 es procediria per primera vegada a realitzar jornades de formació no presencials fent ús de les eines digitals que tenim a l'abast.

Això serà una realitat el dimecres vinent amb un webinar conduït per Iolanda Latorre que tractarà sobre el Compliance i el conjunt de procediments i bones pràctiques que han d'adoptar les organitzacions per identificar i classificar els riscos operatius i legals als quals s'enfronten i els mecanismes interns de prevenció, gestió, control i reacció davant d'aquests.

Iolanda Latorre és Especialista en Compliance per ESADE, Màster en Dret Esportiu per la Universitat de Lleida, Advocada en exercici dedicada a Compliance i Protecció de Dades en el sector esportiu, alhora és Assessora de diversos Clubs i Federacions Esportives Catalanes i Secretaria del Comité de Compliance de Federacions i Empreses Esportives.

Durant el webinar que tindrà una durada d'1 hora i 15 minuts, es destinaran 45 minuts a la ponència que es desenvoluparà d'acord amb el següent guió:

Quan hi ha responsabilitat penal?
Qui pot cometre un delicte que trameti responsabilitat a l'entitat, club, ... ?
Sempre que es cometi un delicte l'entitat, club, ... , és responsable penalment?
Programes de Compliance.
Anàlisis de Riscos

i per acabar els participants disposaran de 30 minuts per traslladar les seves preguntes.


Els interessats podeu realitzar la vostra inscripció clicant aquí.

 

Esperem que sigui del vostre interès i us animeu a participar-hi!

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP