Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > EXIT DE PARCITICIPACIÓ AL WEBINAR "LA RESPONSABILITAT PENAL A LES ENTITATS ESPORTIVES"

EXIT DE PARCITICIPACIÓ AL WEBINAR "LA RESPONSABILITAT PENAL A LES ENTITATS ESPORTIVES"

05/04/2020

El passat dimecres 08 d'abril l'ACGEP conjuntament amb UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL i amb la col·laboració de FAGDE, va organtitzar per primera vegada un webinar.


La tematica escollida per aquest primer Webinar va ser el Compliance i el conjunt de procediments i bones pràctiques que han d'adoptar les organitzacions per identificar i classificar els riscos operatius i legals als quals s'enfronten i els mecanismes interns de prevenció, gestió, control i reacció davant d'aquests.

La persona escollida per conduir-lo va ser Iolanda Latorre, especialista en Compliance per ESADE, Màster en Dret Esportiu per la Universitat de Lleida, Advocada en exercici dedicada a Compliance i Protecció de Dades en el sector esportiu, alhora és Assessora de diversos Clubs i Federacions Esportives Catalanes i Secretaria del Comité de Compliance de Federacions i Empreses Esportives.


El webinar que es va desenvolupar segons el guió previst:

Quan hi ha responsabilitat penal?
Qui pot cometre un delicte que trameti responsabilitat a l'entitat, club, ... ?
Sempre que es cometi un delicte l'entitat, club, ... , és responsable penalment?
Programes de Compliance.
Anàlisis de Riscos
Es va extendre una mica més del previst i finalment va tenir un durada de 1 hora i 10 minuts pel que fa la exposició magistral i torn de preguntes per part dels participants de 20 minuts per traslladar les seves preguntes.

 

En aquesta primera ocasió, cal destacar l'èxit de convocatoria que va tenir la tematica proposada. Un total de 275 participants dels 448 inscrits entre els quals hi havien companys/es de Catalunya, de la resta de territori de l'estat espanyol, així com, entre altres països Mèxico, Colòmbia, Argentina, Perú, Xile, Brasil, Itàlia, USA i Portugal. Vam comptar amb la participació de responsables d'entitats esportives, empresaris, advocats, universitaris, col·legiats i estudiants de CAFE.

 

Els socis que no vau participar podreu tenir accés a la presentació, ja que properament s'activarà la Zona Privada del nostre web on podreu accedir no només aquest contingut sinó a d'altres ponències i jornades realitzades anteriorment.

 

Per últim agrair a UNISPORT, el nostre partner principal en l'organització d'aquest webinar, no només per la seva implicació sinó per oferir a tots els inscrits beques de l'20% de l'import total en la matrícula de qualsevol dels seus programes formatius.

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP