Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Torna la Revista ManACGEPment

Torna la Revista ManACGEPment

12/04/2020

L'ACGEP recupera la revista del Gestors Esportius Professionals de Catalunya.


L'ACGEP reprén la edició de la Revista ManACGEPment amb la voluntat de publicar-la amb periodicitat trimestral i amb una clara vocació participativa tan per part dels seus associats com dels gestors catalans, per tal de compartir experiències, coneixement i continguts que segueixin impulsant el sector i contribuint en la millora dels serveis de les nostres entitats.

Són moments claus pel debat, per l'associació dels gestors esportius i per compartir iniciatives que ens permetin estar actualitzats en un dels moments de major incertesa que hem viscut mai.

La revista inclourà notícies, reportatges, articles, opinions i informació amb l'objectiu d'anar més enllà d'estar al dia, avançant les tendències de l'àmbit de la Gestió Esportiva. Entenem que ha de ser un espai obert de comunicació, informació i participació pels socis, on pugueu trobar informació destacada, articles d’interès i on pugueu aportar i compartir coneixement i experiències, ja sigui amb la resta de membres del nostre col·lectiu com amb la finalitat de difondre aquests coneixements i experiències en el conjunt del nostre sector.
Així doncs, aquesta revista que, al llarg de la nostra història, ha tingut diferents denominacions i formats, ha de ser una de les senyes d’identitat de l’ACGEP, i és amb aquesta voluntat que la recuperem i en reprenem la seva edició.

L'ACGEP desitja que tots els que estimin la professió formin part d'aquesta gran família on el capital principal són els seus socis.

Te la pots descarregar aquí

#ASSOCIA'T

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP