Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Nous serveis als associats: aparició revista & Mastermind

Nous serveis als associats: aparició revista & Mastermind

02/07/2020

Si alguna cosa ens ha portat aquesta situació excepcional, a banda de mals de cap i de moments de reflexió, és la necessitat de treballar en equip, compartir coneixements i cercar solucions entre tots.


És per això que, des de l'ACGEP, volem promoure petits grups de treball dissenyats, exclusivament pels nostres associats, perquè entre tots els interessats mirem de crear noves relacions, col·laborar i trobar la solució a alguns dels problemes comuns que ens afecten en aquests moments.

 

La primera trobada serà el pròxim dimarts 7 de juliol a les 18:30 h i tractarem sobre la reactivació dels contractes, concessions, serveis i altres assumptes vinculats amb l'Administració Pública.


Ben aviat, us convocarem també per parlar sobre la problemàtica de l'apertura de les instal·lacions esportives post covid-19 i la reactivació dels casals, activitats i esdeveniments esportius.


Si ets soci i vols unir-te als mastermind que farem fes-nos arribar un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Si encara no ets associats i vols ser membre de la nostra comunitat més participativa fes-ho aquí. Us estem esperant per créixer junts.

Aprofitem també per recordar-vos que a la nostra revista ManAGGEPment teniu a la vostra disposició l'espai de: "La Veu de l'associat". En aquest espai podeu incloure un article d'opinió, una entrevista, un reportatge... qualsevol material d'elaboració pròpia i que considereu que pel seu contingut pot ajudar la resta d'associats. Recordeu que el proper editorial està a punt de sortir, si voleu participar teniu fins al 6 de juliol. Us deixem la primera edició de la revista per si li voleu donar un cop d'ull.

 

Per últim, recordar-vos que al al web de l'Associació trobareu un apartat Recursos COVID-19 amb tota la base documental relacionada amb l'àmbit de la gestió esportiva.


Com sempre, moltes gràcies per ajudar-nos a fer cada dia més gran l'Associació.

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP