Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Arrenquen els Webinars formatius d’ACGEP

Arrenquen els Webinars formatius d’ACGEP

01/11/2020

Des d'ACGEP seguim treballant per oferir el millor servei a la nostra comunitat. Són temps de reinventar-se a tots els nivells i per això iniciem una nova sèrie de webinars formatius, amb caràcter mensual, per continuar ampliant els nostres coneixements tant a nivell personal com professional.

 

Novament, els temps complicats amb els quals hem de seguir convivint, obliguen a reinventar-se a tots el nivells i, en el cas d’ACGEP, continuem treballant per oferir el millor servei a la nostra comunitat de socis i sòcies. Es per això, que no deixem de rumiar en la importància de mantenir-se actius i aprofitar la situació actual per formar-se un mateix, tant personal com professionalment. Que l’aturada, que lamentablement s’està vivint en moltes activitats, inclosa l’esportiva, no sigui motiu de pausa en la formació de professionals del sector esportiu. Creiem que la millor adaptació és potenciar l’aprenentatge de forma telemàtica i continua, mentre les circumstàncies impedeixin fer-ho presencialment.

 

Per aquesta raó, ens complau anunciar l’inici dels Webinars formatius d’ACGEP, amb la col·laboració principal d’Unisport, els quals s’oferiran en directe i de forma gratuïta a tots els públics, amb caràcter mensual i durant el primer dijous de cada mes a les 18:00hrs. El contingut i la gravació de la presentació estarà disponible exclusivament per a tots el socis i sòcies d’ACGEP i els alumnes d’Uniport. Les formacions estan orientades a tots els àmbits en el món de la gestió empresarial, pensant sempre en les necessitats actuals per aconseguir professionals excel·lents.

 

I quina necessitat més actual hi ha ara mateix que la d’adaptar-se a les noves formes de comunicació. Per això, arranquem el pròxim dijous dia 5 de novembre de 2020 amb el primer Webinar titulat “Comunicació amable”, impartit per Jordi Salat, Coach Personal i Esportiu. A continuació, es mostren tots els detalls per poder formar part del que ben segur, serà l’inici d’un procés de millora i creixement per a tots els interessats que integren ACGEP i Unisport.

 

 

"COMUNICACIÓ AMABLE"
Dijous 5/11/20 a les 18:00h vía Zoom

 

Jordi Salat. Coach Personal i Esportiu. Trainer en PNL.

Acompanyo a empreses i institucions en el procés de millora i maduració dels líders i equips
Instagram: @jordisalatcoach
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jordisalat
Bloc : jordisalatblog.wordpress.com

Arxivat a: General

Patrocinadors de l'ACGEP