General

Portada > Actualitat > Noticies > General
 1. 24/03/2023
  La Federació d'Associacions de Gestió de l'Esport d'Espanya (FAGDE) ha posat en marxa la primera fase de l'Estudi sobre el Perfil del Gestor i la Gestora de l'Esport a Espanya, projecte que compta amb el suport del Consejo Superior de Deportes. L'objectiu d'aquesta investigació és conèixer en profunditat la realitat d'una professió desenvolupada per milers de persones a l'estat espanyol.
  Arxivat a: General, Socis
 2. 20/03/2023
  Els VIII Premis Catalunya a la Gestió Esportiva de l’ACGEP celebrats a Martorell comptaren amb la presència de més de 150 personalitats de l’àmbit de la gestió esportiva i amb la representació institucional d’un gran nombre d’alcaldes, regidors, presidents, directius, gestors i tècnics esportius. L’Alcalde de Martorell Xavier Fonollosa, el Representant Territorial de l’Esport a Barcelona de la Generalitat de Catalunya Josep March, el Diputat Delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona David Escudé, el President de la Diputació de Girona Miquel Noguer, el President de la FAGDE Fernando París i el President de l’ACGEP Josep Campaña varen intervenir institucionalment durant el transcurs de la gala.
  Arxivat a: General, Socis
 3. 14/03/2023
  Més de 130 persones i fins a 37 premis, reconeixements i mencions especials atorgats per l'ACGEP seran presents als VIII Premis Catalunya a la Gestió Esportiva que tindran lloc el proper divendres 17 de març a Martorell.
  Arxivat a: General, Socis
 4. 02/03/2023
  Les X Jornades de Dret Esportiu a Lleida, magistralment organitzades per Deporte y Ocio, centraren la seva temàtica en el “GÈNERE I ESPORT: LA DONA ESPORTISTA DAVANT EL DRET” i concentraren fins a 15 expertes per 2 experts en l'àmbit del dret esportiu, la gestió esportiva i l'esport d'alt rendiment, que contextualitzaren la situació i diferents realitats de la inclusió de la dona i la diversitat de gènere dins l'esport. La majoria de dones ponents a la jornada evidencià la rellevància de que la diversitat de gènere ha de ser present en tots els àmbits de l'esport per a reflectir els posicionaments, perspectives i interessos que integrin el total de la societat. Durant la jornada Esther Queraltó, advocada de la Real Federación Española de Fútbol, destacà que en l'àmbit de la direcció esportiva, la dona està pràcticament absent. L'ACGEP assistí a la jornada, molt expectant del contingut de la mateixa, amb l'objectiu derivat del seu pla estratègic de desenvolupar un programa específic per a promoure i reconèixer la inclusió de la dona en l'àmbit de la gestió esportiva.
  Arxivat a: General, Socis
 5. 28/02/2023
  Nou Esmorzar de Gestió Esportiva sota el títol "Regular ràtios en activitats esportives? Pros i contres", al Psícoris Club de Lleida, celebrat el passat dia 22 de febrer, sota la coorganització del COPLEFC i de l'ACGEP, i amb la participació del Dr. Jordi Seguí, Professor de l'INEFC i membre del Grup d'Investigació Social i Educativa de l'Activitat Física i l'Esport (GISEAFE).
  Arxivat a: General, Socis
 6. 28/02/2023
  La Sala Muxart del Centre Cultural de Martorell va acollir dimarts 21 de febrer la reunió de la comissió tècnica d’avaluació dels 8ns Premis Catalunya a la Gestió Esportiva. Aquesta va esdevenir la primera cita del certamen, que organitzem des de l’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals de Catalunya (ACGEP). Un certamen que reconeix la figura dels gestors esportius d’arreu del país i que en la present edició serà acollida per la ciutat de Martorell, com a Ciutat Europea de l'Esport 2023. Martorell fou seu d’aquesta primera reunió de la Comissió Tècnica d'Avaluació dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva, i esdevindrà també la seu del lliurament dels Premis, que tindran lloc a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural de Martorell el proper 17 de març, a partir de les 19.30h.
  Arxivat a: General, Socis
 7. 20/02/2023
  Els Premis Catalunya a la Gestió Esportiva de l'ACGEP del proper 17 de març a Martorell, el Congrés de Gestió Esportiva de Catalunya, els diferents formats d'acció formativa i informativa, els nous projectes i programes de futur i l'encaix de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals dins la missió de la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física es van exposar i debatre a la trobada amb la Secretària General de l'Esport Anna Caula i la representació de la Junta Directiva de l'ACGEP del passat dimarts 14 de febrer.
  Arxivat a: General, Socis
 8. 17/02/2023
  L'ACGEP, el COPLEFC i l'Ajuntament de Calafell coorganitzen una nova acció de coworking en relació a la gestió de les subvencions en l'àmbit esportiu local amb la participació de gestores i gestors esportius de la província de Lleida, del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, sota la inestimable ponència i moderació del Sr. Ignasi Olivera (Advocat ICAB, Formador de l’Àrea de gestió de Subvencions de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) de la Generalitat de Catalunya i Professor als cursos sobre gestió de subvencions per PAS i Màsters a UB, UAB i URL).
  Arxivat a: General, Socis
 9. 13/02/2023
  Lleida acollirà un nou Esmorzar de Gestió Esportiva coorganitzat per l'ACGEP i el COPLEFC al voltant de la idoneïtat de regulació dels ràtios entre persones dirigents i monitores i participants en les activitats fisicoesportives, posant èmfasi en aquelles on hi participen menors de 18 anys.
  Arxivat a: General, Socis
 10. 01/02/2023
  El proper dijous 16 de febrer Calafell esdevindrà seu d'una nova acció de coworking coorganitzada per l'Ajuntament de Calafell, el COPLEFC i l'ACGEP amb el treball cooperatiu de tècnics/es d'esports, regidors/es i directius/ves de clubs esportius per a l'optimització de la gestió de les subvencions en l'àmbit esportiu local.
  Arxivat a: General, Socis
Pàgina 1 de 21 Següent

Patrocinadors de l'ACGEP