General

Portada > Actualitat > Noticies > General
 1. 25/11/2022
  El President de l'ACGEP Josep Campaña assistí, el passat 24 de novembre, a l'acte d'entrega dels primers certificats i materials identificadors als professionals, entitats i empreses que han superat el procés d'autoria externa corresponent al Segell de Qualitat del sistema esportiu català del COPLEFC, que va tenir lloc a l'INEFC de Barcelona.
  Arxivat a: General, Socis
 2. 23/11/2022
  El Servei d’Esports de l'Ajuntament de Granollers es troba en la recta final del programa europeu que ha estat liderant des del 2020, anomenat Sport! OP! orientat a la inclusió d'infants i joves vulnerables, mitjançant l'esport, una problemàtica que molts municipis i entitats esportives vivim de molt a prop. Des del Servei d'Esports de l'Ajuntament de Granollers, conviden les persones associades a l'ACGEP a assistir , el proper dimecres 14 de desembre, a la conferència final d'aquest projecte i posteriorment a compartir, si ho consideren oportú, els seus resultats i les aportacions dels conferenciats que donaran més valor, encara, al treball i als resultats obtinguts.
  Arxivat a: General, Socis
 3. 23/11/2022
  L'acte, on l'objectiu principal és el de contribuir a la promoció de l'esport català, reconeixent aquells projectes que, tant a través de la seva acció directa com també gràcies a la seva influència o suport, en l'àmbit de l'esport i/o l'activitat física, treballen per transformar positivament la realitat social en el seu entorn més immediat, va comptar amb l'assistència de la secretària general de l'Esport, Anna Caula; el rector de la Universitat de Barcelona, Joan Guàrdia: el president de la Fundació Catalana per a l'Esport, Pere Sust, alhora actual directiu responsable de relacions institucionals de l'ACGEP; el director de l'INEFC, Eduard Inglés; el director del Consell Català de l'Esport, Aleix Villatoro, el president de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP), Josep Campaña, acompanyat dels directius de l'ACGEP Xavier Codina i Daniel Laga i d'altres representants del món esportiu català.
  Arxivat a: General, Socis
 4. 16/11/2022
  El president de l'Associació Catalana de Gestors Esportius (ACGEP), Josep Campaña Oviedo, va participar a la interessant Taula Rodona «Noves competències i obligacions de les entitats esportives», moderada per Miguel Ángel Vaquero Infantes, president de l'Associació Espanyola de Dret Esportiu. Tres reconeguts experts en gestió esportiva van exposar de manera molt pràctica diverses qüestions que van suscitar gran interès entre tots els assistents, com, per exemple, les noves obligacions que han de complir els clubs i les federacions esportives. D'això en van parlar el President de l'ACGEP, Josep Campaña, Eduardo Blanco Pereira, president de l'Associació Gallega de Gestió Esportiva (AGAXEDE) i exdirector general d'infraestructures i serveis del Consell Superior d'Esports i Javier Rodríguez Ten, exassessor del Gabinet de Presidència del Consell Superior d'Esports i responsable de Dret administratiu i esportiu a la Lliga.
  Arxivat a: General, Socis
 5. 11/11/2022
  El projecte Open Data for Sports Governance, liderat per l’INEFC Barcelona amb el professor Francesc Solanellas al capdavant, té com a objectiu principal la creació d’una base de dades d’indicadors de gestió, que permeti a federacions i clubs comparar-se a escala nacional, estatal i europea.
  Arxivat a: General, Socis
 6. 25/10/2022
  El President Josep Campaña, el Vicepresident Albert Cucarella i el Delegat de Girona de l'ACGEP, Xavier Gamero van assistir a la Setmana Catalana de l’Esport en representació de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals.
  Arxivat a: General, Socis
 7. 22/10/2022
  Una delegació de gestores i gestors esportius catalans entre els quals s’hi comptaven els actuals President i Vicepresident de l’ACGEP Josep Campaña i Albert Cucarella, amb d’altres membres de la Junta Directiva, assisteixen al Congrés de Gestió de l’Esport de la Comunitat Valenciana i de la FAGDE celebrat a Torrevella. L'Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana (GEPACV) i la Federació d'Associacions de Gestió de l'Esport d'Espanya (FAGDE) l’han organitzat de manera conjunta i exemplar a Torrevella amb continguts d’actualitat, ponents de gran nivell i un meritori desplegament organitzatiu. L'Auditori Internacional de la localitat alacantina ha estat escenari de l'acte que ha tancat dues intenses jornades, en què s'ha analitzat la gestió de l'esport des de diferents perspectives.
  Arxivat a: General, Socis
 8. 22/10/2022
  Divendres 19 d’octubre, l’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP), va assistir a l’Assemblea general de la Federación de Asociaciones de Gestión del Deporte de España (FAGDE) que va tenir lloc a Torrevella (Alacant) on destacà la integració a la seva estructura de l'Associació Tècnica de l'Esport Municipal a Navarra-Nafarroako Udaletako Kirol Elkarte Teknikoa (ATEDENA-NAKITEL) i la participació dels presidents de les associacions autonòmiques que van donar comptes de les activitats que han dut a terme recentment, així com de les que tenen previst emprendre a curt termini. Entre aquestes, cal tenir molt present la realització del Congrés de Gestió de l'Esport i l'Activitat Física a les Canàries que, els propers dies 25 i 26 de novembre, durà a terme l'Associació Canària de Professionals de la Gestió de l'Esport (ACAGEDE).
  Arxivat a: General, Socis
 9. 19/10/2022
  El passat 10 d’octubre, l’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP), va celebrar l’Assemblea general de sòcies i socis a la seu social del poliesportiu Gornal de L’Hospitalet de Llobregat on, entre els diferents punts de l’ordre del dia, es destacaren la renovació de càrrecs de la Junta Directiva, el nomenament del nou Gerent de l’ACGEP i la presentació del Pla Estratègic i el Pla d’Actuacions de l’ACGEP 2022-2025. Amb caràcter previ, les persones associades assistents varen poder gaudir d’una visita guiada a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal Gornal gentilesa de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat.
  Arxivat a: General, Socis
 10. 05/10/2022
  La presentació del Pla Estratègic de l'ACGEP 2022-2025 i la renovació de càrrecs de la Junta Directiva destaquen entre els diferents punts de l'ordre del dia. Amb caràcter previ a l'Assemblea, amb la col·laboració de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat, es durà a terme una visita guiada a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal Gornal.
  Arxivat a: General, Socis
Pàgina 1 de 18 Següent

Patrocinadors de l'ACGEP