Socis

 1. 26/02/2024
  El President Josep Campaña i el Vicepresident Albert Cucarella assisteixen en representació de l'ACGEP a la presentació oficial del la UNIÓ D' ESPORTS DE CATALUNYA (UEC) que, en paraules dels seus promotors, vol convertir-se en un referent de l' esport català, protegir el sector i garantir el dret a l’activitat física i esportiva de la ciutadania.
  Arxivat a: General, Socis
 2. 23/02/2024
  Nombrosa assistència de persones associades i representants de la Junta Directiva de l'ACGEP a la jornada "(RE-) invenció/inversió dels espais esportius per a tothom. Una nova mirada" impulsada per la SGEAF i l'INDESCAT. La jornada aconseguí amb nota els objectius de formació, reflexió i presentació d'aportacions i casos d'èxit al voltant de la concepció, construcció i reformulació d'espais d'activitat física i l'esport per a tothom.
  Arxivat a: General, Socis
 3. 16/02/2024
  Nombroses gestores i gestors esportius procedents de Catalunya es donen cita a la presentació de la nova Delegació de Catalunya de l'empresa de serveis integrals per a la piscina professional QUICESA, situada al municipi de Bellvei a la província de Tarragona, des de la que prestarà els seus serveis a tot el territori català. L'ACGEP assistí a la presentació recollint les positives impressions de gestores i gestors esportius del territori coincidint en la necessitat d'especificitat per a instal·lacions aquàtiques de les empreses de subministrament de productes químics ja sigui per a preservar la qualitat de l'aigua de les piscines com la neteja i desinfecció dels diferents espais de les instal·lacions esportives. El fet de contemplar serveis d'assessorament en la concepció, manteniment i actualització dels sistemes, la monitorització dels paràmetres i la prestació de serveis de personal tècnic suposa un valor afegit que les diferents empreses que treballen al sector haurien d'incorporar.
  Arxivat a: General, Socis
 4. 16/02/2024
  L'ACGEP subratlla l'èxit de convertir la Trobada del Barcelona Sports Hub en una plataforma per construir relacions sòlides i col·laboratives i, per tant, anima als seus associats i associades a explorar els serveis del Barcelona Sports Hub i fer-se'n membres.
  Arxivat a: General, Socis
 5. 31/01/2024
  L'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP) s'uneix al sector esportiu de Catalunya per a expressar la seva disconformitat amb les mesures adoptades en el pla contra la sequera que afecten directament l’esport català.
  Arxivat a: General, Socis
 6. 25/01/2024
  La Taula de Debat impulsada per l’ACGEP sobre “Present i futur del Voluntariat Tècnic Esportiu” celebrada el passat 22 de gener a L’Hospitalet de Llobregat fixà com a pla de ruta del voluntariat esportiu a Catalunya la necessitat de requeriment de formació mínima per a persones voluntàries monitores, entrenadores, coordinadores i directores que exerceixin en l’àmbit de l’activitat física i l’esport, un registre oficial del voluntariat esportiu a Catalunya, impulsat per la SGEAF i paral·lel al ROPEC, criteris clars i gestió conseqüent en relació a les figures ocupades per persones voluntàries i professionals a les entitats i, finalment, incentivar les bones pràctiques des de les administracions, especialment des dels Ajuntaments a través de la cessió d’instal·lacions municipals i accés a les subvencions locals. De les diferents intervencions es va fer palesa la necessitat de constitució d’una taula sectorial tècnica de negociació on hi siguin presents les principals institucions que gestionen recursos humans amb participació de persones voluntàries per arribar a acords de major consens i rellevància corporativa que agilitzin els tràmits legislatius i normatius a seguir per l’Administració Autonòmica i de l’Estat que permetin optimitzar un sector actualment ple d’irregularitats que generen inseguretat jurídica i fiscal, especialment a un dels principals actius del que disposa el teixit esportiu català, que són les juntes directives de les entitats i clubs esportius sense ànim de lucre als que hem de protegir entre tots. L’ACGEP, a través del seu President Josep Campaña, es va oferir a coordinar aquesta taula tècnica sectorial per a contribuir a la recerca de solucions consensuades i validades per les principals entitats i institucions dins l’àmbit esportiu.
  Arxivat a: General, Socis
 7. 15/01/2024
  L'ACGEP celebrarà la propera Assemblea General el proper 22 de gener de 2024, a les 19:45 hores en primera convocatòria i a les 19:50 hores en segona convocatòria a l’aula del CEM Hospitalet Nord. A les 18:00 hores, abans de l'Assemblea, tindrà lloc la taula de debat sobre gestió esportiva sota el títol: “Present i Futur del Voluntariat Tècnic Esportiu”.
  Arxivat a: General, Socis
 8. 23/11/2023
  El Monogràfic sobre Gestió de Recursos Humans a les Entitats Esportives celebrat a Tortosa es va caracteritzar per un debat d'alt nivell provinent tant dels ponents i components de les taules de debat com dels propis participants a la jornada caracteritzats majoritàriament per la seva expertesa en diferents àmbits de la gestió esportiva.
  Arxivat a: General, Socis
 9. 07/11/2023
  L'ACGEP organitza una nova jornada monogràfica dedicada als diferents aspectes, continguts i opinions d'experts en relació a la Gestió dels Recursos Humans a les entitats esportives de caràcter públic o privat, amb i sense ànim de lucre.   De la mà d...
  Arxivat a: General, Socis
 10. 25/08/2023
  Les persones professionals de la gestió de l'esport a Espanya -les que estan al capdavant o treballen a les instal·lacions i centres esportius, empreses, clubs i federacions, les que organitzen esdeveniments- portem molts anys preocupant-nos per este...
  Arxivat a: General, Socis
Anterior Pàgina 2 de 22 Següent

Patrocinadors de l'ACGEP