Unisport School Management

Portada > Formació > Unisport School Management

Unisport és l’escola de negocis del sector esportiu. Aquí es barreja gestió empresarial, esport, i molta passió. Amb més de 20 anys d’experiència en formació de gestors esportius, els nostres professors són professionals de referència en el sector, formant un equip docent amb mentalitat oberta i col·laborativa, així com una clara visió internacional. Molts confien en nosaltres, podeu llegir l’entrevista al Marc Gasol al següent enllaç ivídeo.

Els cursos Unisport:

MBA SPORTS MANAGEMENT: Formar executius i empresaris del sector esportiu. Gestió, lideratge, negociació, planificació i gestió de conflictes. Per a més informació click aquí

MASTER EN DIRECCIÓ D’ENTITATS ESPORTIVES. Formar professionals capaços de dirigir qualsevol empresa esportiva, des de clubs, associacions, lligues professionals o empreses de serveis esportius. Per a més informació click aquí.

CURS DE DIRECCIÓ D’ESDEVENIMENTS ESPORTIUS. Formar professionals capaços de dirigir i organitzar esdeveniments i activitats esportives, ja sigui oci o de competició. Per a més informació click

Des d’Unisport organitzem, patrocinem i promovem diferents activitats relacionades amb la gestió esportiva, així com amb totes aquelles àrees que contribueixin a la millora de les competències necessaries per liderar equips de treball.

Patrocinadors de l'ACGEP