Universitat Oberta de Catalunya

Portada > Formació > Universitat Oberta de Catalunya

Actualment els esdeveniments són referència i motor de ciutats, grups socials i projectes empresarials. El seu èxit està vinculat a la bona gestió i als coneixements d'unes bones pràctiques establertes com a referent.

 

Crèdits: 30 ECTS

Data: 18 octubre 2017

Títol: Gestió d'Esdeveniments Culturals, Esportius i Corporatius

Idioma: català, castellà

 

Durant les últimes dècades, els esdeveniments han estat objecte d'estudi de diferents disciplines, i han acabat establint una nova línia de coneixement reconeguda internacionalment.

Els Event Studies posen a disposició dels professionals, estudiants i comunitat científica tant les tècniques de gestió i els coneixements pràctics, com espais teòrics i de reflexió en aquest camp.

El postgrau de Gestió d'esdeveniments culturals, esportius i corporatius t'ajudarà a adquirir els coneixements i les eines necessàries per a treballar com a gestor de festivals, fires, congressos, maratons o altres competicions esportives. Està especialment dissenyat per a acreditar i formar professionals del món dels esdeveniments (gestors, dissenyadors i avaluadors), i enfoca els seus coneixements a esdeveniments culturals, esportius i corporatius.

A través d'aquest postgrau obtindràs una formació pràctica, amb coneixements suficients per a aplicar a la realitat laboral d'aquest sector. Hem dissenyat diferents programes, tant de pràctiques com de treballs finals, amb diferents empreses i institucions. Actualment aquest programa té com a socis col·laboradors les següents empreses:

Patrocinadors de l'ACGEP