Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > S'APROPA LA DATA APROFITEU LES CONDICIONS ESPECIALS COM A MEMBRES DE L'ACGEP - 9è SPORT BUSINESS SYMPOSIUM - Esport i Empresa una relació d'èxit.

S'APROPA LA DATA APROFITEU LES CONDICIONS ESPECIALS COM A MEMBRES DE L'ACGEP - 9è SPORT BUSINESS SYMPOSIUM - Esport i Empresa una relació d'èxit.

06/04/2018

Els dies 20 i 21 d’abril se celebrarà a l’Hospitalet de Llobregat el 9è Sport Business Symposium que, pretén ser un entorn únic i pioner de reunió entre empreses de diversos sectors en el qual s'examina i discuteix un tema proposat. Aquest comptarà amb docents experts, amb l'objectiu de millorar la gestió i generar negoci entre tots els participants.

Dirigit a Esportistes, Llicenciats en CAFE, Directius i Gerents d'Entitats i Empreses, Tècnics Esportius, Entrenadors, Estudiants i Professionals que desenvolupen la seva activitat en el món de l'Esport, es tractaran temes relacionats amb el món de l’esport i de l’empresa.

Les ponències previstes tractaran temes tals com “Liderazgo de altura”, “Cómo hacer de tu proyecto personal o profesional algo apasionante”, “Cómo activar correctamente un patrocinio”, “El sentido de la vida” i “El deporte de la creatividad”. 

Aquest any el Sport Busines Symposium comptarà com sempre amb ponents de reconegut  prestigi i experiència com: Fernando Romay, Mercè San Juan, Eduardo Blanco, Cinto Ajram, Fernando Salinero, Maria Batet, Álvaro Neil, Carles Murillo, Victor Casanovas, Chema Lamarin, Jerónimo Garcia, Ignasi Servia i Manel Valcarce.

 

Fes clic aquí per consultar el programa complet de l’activitat.

 

Data i Horari

Divendres, 20 d'abril de 10.00 a 19.45 hores.

Dissabte, 21 d'abril de 10.00 a 14.00 hores.

 

Lloc

Hotel Porta Fira **** Sup. 

Plaça d'Europa, 45, 08908 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona

 

Inscripcions

Amb la voluntat de seguir potenciant beneficis i avantatges dels nostres socis aquests gaudiran d'un preu especial en la inscripció del 9è SPOT BUSINESS SYMPOSIUM. En aquesta edició el preu d’inscripció pels Socis d'ACGEP serà de 65 €. 

Fes clic aquí per inscriure't

 

Per últim, ús informem que, per formar part de l'ACGEP s'entrarà en el sorteig de dues invitacions per poder assistir al congrés de forma totalment gratuïta. 

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP