Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Trobada Territorial de Tècnics Esportius Municipals

Trobada Territorial de Tècnics Esportius Municipals

28/04/2019

El passat dijous, 25 d'abril de 2019, va tenir lloc la "Trobada Territorial de Tècnics Esportius Municipals de la Província de Girona".

La "Trobada territorial de tècnics esportius municipals" organitzada per la Diputació de Girona, Ajuntament de Girona i la col·laboració de l'ACGEP, al Pavelló de Fontajau, es va dur a terme amb molt bona rebuda i una gran participació. La jornada va servir com a acte de presentació de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals a la demarcació de Girona.

La gran sintonia entre les parts organitzadores, va permetre plantejar un futur de col·laboració entre les tres de cara a poder crear una xarxa de formació, informació i assessorament per a técnics i gestors esportius de les comarques de Girona. Amb aquesta presentació, l'ACGEP ja compta amb delegacions a Lleida, Barcelona, Tarragona i terres de l'Ebre i Girona. Completant així un dels objectius de l'Associació que era estar present a tot el territori. 

 

Durant la jornada, es va parlar de la Gestió Estratègica dels Serveis Esportius Municipals i la Gestió dels Camps de Futbol Municipals i posterior a la presentació de l'ACGEP es va dur a terme la conferència "ESPORT PER FER CIUTAT" a càrrec de Juanma Murua, per últim es va finalitzar amb una taula rodona sobre la "PLANIFICACIÓ I GESTIÓ EFICIENT DELS EQUIPAMENTS ESPORTIUS MUNICIPALS".

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP