Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > FINALITZA LA 10a EDICIÓ DEL SPORT BUSINESS SYMPOSIUM

FINALITZA LA 10a EDICIÓ DEL SPORT BUSINESS SYMPOSIUM

19/05/2019

La celebració de la 10a edició del Sport Business Symposium ha demostrat que és l'esdeveniment de referència del "Negoci de l'Esport". Els més de 280 assistents valoren amb gran satisfacció l'Sport Business Symposium 2019.

La participació de 28 ponents de renom nacional i internacional, entre els quals han destacat la medallista olímpica Gemma Mengual, les campiones del món Bito Fuster, Sheila Herrero i Silvia Mestre, la psicòloga Laura Noia, el CEO d'Think & Action, Fernando Botella, el qual fora director financer de l'ACB, Gerard Freixa, i els esportistes, Mari Carmen Paredes i Diego Ballesteros entre d'altres, ha servit per mostrar que el món de l'Esport i de l'Empresa tenen moltes coses en comú i que l'intercanvi de coneixements i experiències és molt positiu.

Cristian Alcázar, tercer tinent d'alcaldia de l'Àrea de Benestar i Drets Socials, i regidor d'Esports i Joventut de l'Hospitalet de Llobregat, acompanyat d'Antoni Reig, director del Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya , Daniel Laga, coordinador d'Esports de la Diputació de Barcelona, ​​Pere Manuel President del COPLEFC i Jordi Solà, director de l'Organisme Autònom INEFC, van inaugurar el passat divendres 10 de maig la desena edició del Sport Business Symposium.

 

Divendres

El matí del divendres dia 10 va començar amb la conferència de Gemma Mengual "L'aigua o la vida", entrevistada pel periodista de la Cadena Ser a Catalunya, Jordi Martí, seguida de Ferran Ampolla que ens va deixar clar que "tot es pot entrenar". Després Fernando, Laura Noia ens va donar les claus per viure el present partint del coneixement propi. Els 11 pòsters, presentats per Ignasi Servià, van servir per aportar aquesta proposta de nous enfocaments en aspectes concrets de l'esport o de la seva gestió.

Ja a la tarda de divendres, Gerard Freixa ens va resumir l'entorn Big Data i els nous conceptes en màrqueting relacional amb la ponència "Big Data, Instal·lacions i Clients: Cap a una nova forma de gestió". Patricia Camps ens va apropar a la importància de les ONG en l'àmbit dels més desprotegits, explicant la seva vida personal, que està focalitzada a salvar dones i nenes a través del futbol en països on són conculcats els seus drets de forma sistemàtica, amb la ponència " Goals For Freedom. Futbol sense gespa per salvar dones i nenes ".

Posteriorment, Pablo Gálvez va ser l'encarregat de moderar la presentació de les 11 comunicacions seleccionades. Onze presentacions de propostes disruptives en el món de l'esport, des de "Cre-Art a tu mateix", fins a "No és només un túnel on viure una experiència", passant per "#QuererGanarSaberPerder" o "Un nou model business? La "essència boutique" del sector oci i benestar ".

Dissabte

La Taula Rodona, moderada per Manel Valcarce, va recollir les propostes de: Mónica García-Solanes, Estefania Serrano, Sheila Herrero, Leonor Gallardo, Núria Hernández i Bito Fuster. Daniel Orviz va relatar a ritme de vers el més destacat del Symposium.

La conferència de cloenda va estar moderada per Juanan Fernández (Running Solutions), i va recollir el testimoni de Maria del Carme Paredes i de Diego Ballesteros, un món de lluita i superació des de la discapacitat, física i visual, amb el tema "I si ho intentes?

L'esdeveniment va comptar amb la col·laboració de tres grafiters que van saber plasmar la seva visió del món de l'esport a través dels seus missatges publicitaris. Irene López, Javier Gràcia i José Osés, ens van presentar les seves obres "Persones", "Victory" i "Assoliment", respectivament.

 

Una edició innovadora

Actuacions i performance de dansa i expressió corporal van aportar un toc fresc a les dues sessions, amb la participació del grup MovementiCS del Club INEF Lleida i la representació de l'obra Dones a càrrec de Carlota Torrents, Silvia Garcías, professores de l'INEFC de Lleida i Luciana Spadafora monitora del Club Inef de Lleida. La DJ Vicky Ramírez va posar el seu talent musical a l'esdeveniment.

L'organització va destacar el suport de les diferents administracions públiques, Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, Secretària General de l'Esport de Catalunya, Diputació de Barcelona, ​​així com de la resta d'entitats i empreses patrocinadores: COPLEFC, INDESCAT, INEFC, l'ACGEP, Precor, Tanita, T-Innova, UNISPORT, Nutrisport, Fitbe, SMS o Deporshop. Moltes d'elles presents en l'espai d'estands on van presentar les seves últimes novetats.

 

Ja pots veure les millors imatges de l'esdeveniment aquí.


www.sportsymposium.es





Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP