Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > L'ACGEP present al primer Congrés Internacional de l’Esport Femení, organitzat per la UFEC

L'ACGEP present al primer Congrés Internacional de l’Esport Femení, organitzat per la UFEC

03/10/2022

Una delegació de l'ACGEP encapçalada pel President Josep Campaña va assistir al primer Congrés Internacional de l’Esport Femení, organitzat per la UFEC el passat 15 i 16 de setembre de 2022.

El primer Congrés Internacional de l’Esport Femení, organitzat per la UFEC el 15 i 16 de setembre de 2022 va ser un lloc d’intercanvi d’experiències, de bones pràctiques, de coneixement en primera persona, de celebració i d’històries emocionants.

Vivim un moment històric per l’esport femení: estem aconseguint records de participació, seguiment de l’afició i visibilitat en els mitjans. Tot això respon a una feina en marxa des de fa dècades.

Des de l’organització, Gerard Esteva, president de la UFEC, va valorar aquesta primera edició del congrès com “un èxit rotund, tant per la gran assistència com per la qualitat de les ponències i reflexions”. Esteva va assegurar que des de la Unió de Federacions “l’esport femení és una prioritat, i treballem perquè el seu creixement sigui una realitat, per fer de l’esport un motor de canvi cap a la igualtat”.

La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, va defensar durant la inauguració institucional les decisions d’una legislatura que pretén “donar visibilitat i projectar l’esport femení”. “Lluitem i empoderem-nos, amb iniciatives com l’IWISC, per innovar i demostrar que l’esport femení és una realitat”, va sentenciar.

L'organització va estimar la participació en més de 400 persones assistents i 50 ponents. 

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP