Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Barcelona acollirà el XVII Congrés de l'Associació Espanyola de Dret Esportiu els dies 11 i 12 de novembre de 2022

Barcelona acollirà el XVII Congrés de l'Associació Espanyola de Dret Esportiu els dies 11 i 12 de novembre de 2022

05/10/2022

Les sòcies i socis de l'ACGEP, com a entitat col·laboradora del Congrés, disposen d'un descompte sobre la inscripció general. El President de l'ACGEP, Josep Campaña Oviedo, alhora soci de l'AEDD, formarà part de la Taula Rodona "Noves competències i obligacions de les entitats esportives".

L'Associació Espanyola de Dret Esportiu celebrarà el XVII Congrés «Temes d'actualitat en Dret esportiu i Gestió d'Entitats esportives», en les dates de l'11 i 12 del proper mes de novembre, als salons de l'Hotel Catalonia Ramblas de la ciutat de Barcelona.

El President de l'ACGEP, Josep Campaña Oviedo, alhora soci de l'AEDD, formarà part de la Taula Rodona "Noves competències i obligacions de les entitats esportives", on també hi participaran Gerard Esteva i Viladecans (President de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya), Eduardo Blanco Pereira (President de l'Associació Gallega de Gestió Esportiva i Ex Director General d'Infraestructures i Serveis del Consell Superior dEsports) i Javier Rodríguez Ten (Advocat. Ex Assessor del Gabinet de Presidència del Consell Superior dEsports i Responsable de Dret administratiu i esportiu a La Lliga).

L'assistència al Congrés requereix inscripció prèvia. Les modalitats, drets que comporten, cost i procediment es poden consultar a la Web del Congrés: https://congreso.aedd.org. La data límit d‟inscripcions serà el 7 de novembre. Les sòcies i socis de l'ACGEP, com a entitat col·laboradora del Congrés, disposen d'un descompte sobre la inscripció general. En l'enllaç d'inscripció cal atendre la modalitat de preus per a "entidades colaboradoras" per a les persones associades tant a l'ACGEP com a qualsevol de les associacions de la FAGDE.

Fins el dia 29 doctubre poden presentar-se comunicacions, que hauran de versar sobre algun tema, aspecte o qüestió relacionats amb la temàtica del Congrés. Les comunicacions es remetran a la adreça electrònica (Necessites javascript per veure aquest correu-e), i el Comitè Científic del Congrés resoldrà sobre la seva acceptació. Per a més informació sobre els requisits de presentació de les comunicacions, cal consultar la Web del Congrés: https://congreso.aedd.org.

L´Associació Espanyola de Dret Esportiu (AEDD) és una entitat sense ànim de lucre que realitza múltiples activitats dirigides a l'estudi i la divulgació del Dret de l'esport, entre les quals destaca la prestigiosa Revista Espanyola de Dret Esportiu i una web (www.aedd.org), que, juntament amb la informació corporativa, incorpora continguts doctrinals i d'opinió des de la més estricta independència, col·laborant amb l'Anuari Iberoamericà de Dret Esportiu, amb la Col·lecció de Dret Esportiu d'Editorial Reus (Madrid) i amb els Màsters de Dret de l'esport de diverses entitats públiques i privades.

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP