Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Disponible el número 38 de DIRECCIÓN Y GESTIÓN DEL DEPORTE

Disponible el número 38 de DIRECCIÓN Y GESTIÓN DEL DEPORTE

03/07/2024

Ja està disponible el número 38 de DIRECCIÓN Y GESTIÓN DEL DEPORTE, la revista digital de la Federació d'Associacions de Gestió de l'Esport (FAGDE). En aquesta ocasió, la publicació se centra gairebé en exclusiva en la Trobada Nacional de la Indústria de l'Esport a Espanya, que es va desenvolupar els dies 18 i 19 d'abril a Saragossa.

L'esdeveniment, organitzat per la mateixa FAGDE i patrocinat per l'Ajuntament de Saragossa i el Consell Superior d'Esports (CSD), va comptar amb el suport d'un grup promotor. Representants de les cinc entitats que el conformen, com són l'Associació de l'Esport Espanyol (ADESP), la Societat Espanyola d'Economia de l'Esport (SEED), l'Associació de Fabricants i Distribuïdors d'Articles Esportius (AFYDAD), l'Associació Espanyola d'Empresaris de Serveis Esportius a Administracions Públiques (AEESDAP) i la Federació Nacional d'Empresaris d'Instal·lacions Esportives (FNEID), reflexionen en articles o entrevistes sobre la transcendència de la Trobada celebrada a Saragossa, així com els passos a seguir per dotar de més fortalesa la indústria espanyola de l'esport, objectiu fonamental de les jornades.

Així mateix, autoritats de les institucions que van donar suport a l'esdeveniment com l'alcaldessa de Saragossa, Natalia Chueca; el president de la Fundació Deporte Joven del CSD, Félix Jordán de Urríes i la directora general d'Esport del Govern d'Aragó, Cristina García, fan la seva particular valoració del que es va viure a la capital aragonesa aquells dies.

Opinions d'alguns assistents, entre ells el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Saragossa, Félix Brocate; l'editorial del president de FAGDE, Fernando París i una detallada crònica de la Trobada completen un quadre en el qual s'esbossa una mirada al futur del sector plena d'il·lusió i optimisme.

Juntament amb aquests continguts relacionats amb l'esdeveniment de Saragossa, també n'hi ha d'altres, com una entrevista al president de la recentment reconstituïda Associació de Gestió de l'Esport de la Regió de Múrcia, José Luis Lozano, o una valoració del curs 'Crea el Pla de Sostenibilitat de la teva entitat esportiva' de la mà de la seva coordinadora, Ana Vallejo.

Tot això i més en el Núm. 38 de DIRECCIÓN Y GESTIÓN DEL DEPORTE.

Redacció: FAGDE

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP