Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Nova edició del curs de gestió esportiva local de FAGDE amb preu especial per a associats d'ACGEP

Nova edició del curs de gestió esportiva local de FAGDE amb preu especial per a associats d'ACGEP

29/09/2024

Després de l'èxit de la seva primera edició el 2023, la Federación de Asociacios de Gestión del Deporte de España (FAGDE) llança una nova edició del seu curs de gestió esportiva local. Aquest programa formatiu, que s'ha consolidat com una referència en el sector, té com a objectiu capacitar professionals per a la gestió eficient de projectes esportius en col·laboració amb entitats públiques i privades a nivell municipal.

 

El curs de gestió esportiva local de 2024 es presenta amb l'objectiu de seguir aquest èxit i oferir continguts encara més especialitzats. Entre els objectius principals s'inclouen:
 

  • Formar professionals en la gestió eficient d'instal·lacions esportives i programes municipals.
  • Fomentar la col·laboració públic-privada per al desenvolupament de projectes esportius.
  • Proporcionar eines per a millorar la sostenibilitat dels projectes esportius locals.


El curs està dirigit no només a gestors esportius municipals, sinó també a emprenedors, tècnics esportius, directius i consultors que busquin noves oportunitats en l'àmbit local.

Preu especial per a associats d'ACGEP
Els associats d'ACGEP poden gaudir d'un preu especial per inscriure's en aquest programa formatiu. No perdis aquesta oportunitat única per a reforçar les teves competències en la gestió esportiva municipal!


Més informació i inscripcions: https://gestiondeportivalocal.es/

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP