Noticies

Portada > Actualitat > Noticies
 1. 05/10/2022
  Les sòcies i socis de l'ACGEP, com a entitat col·laboradora del Congrés, disposen d'un descompte sobre la inscripció general. El President de l'ACGEP, Josep Campaña Oviedo, alhora soci de l'AEDD, formarà part de la Taula Rodona "Noves competències i obligacions de les entitats esportives".
  Arxivat a: General, Socis
 2. 03/10/2022
  Una delegació de l'ACGEP encapçalada pel President Josep Campaña va assistir al primer Congrés Internacional de l’Esport Femení, organitzat per la UFEC el passat 15 i 16 de setembre de 2022.
  Arxivat a: General, Socis
 3. 03/10/2022
  Les sòcies i socis de l'ACGEP, com a membre de la FAGDE, disposen d'inscripció gratuïta al congrés. Enllaç a inscripcions: https://docs.google.com/forms/d/1vJVcdOZw9h9VDsWT4qCNZzZH-DHKHx5YbqoOjWFwzD8/edit Els presidents de les dues entitats i la regidora d'Esports, Diana Box, van oferir els detalls de l'esdeveniment que es desenvoluparà els dies 20 i 21 d'octubre a l'Auditori Internacional de la localitat.
  Arxivat a: General, Socis
 4. 17/06/2022
  La Delegació de Lleida del COPLEFC organitza, amb la col·laboració de l'INEFC, el Sícoris Club Lleida i l'ACGEP, un nou Esmorzar de Gestió Esportiva a Lleida on s'exposarà i es debatrà al voltant dels conceptes del Blockchain, la Tokenització i el Metavers.
  Arxivat a: General, Socis
 5. 07/06/2022
  La jornada contemplà ponències de gran qualitat pedagògica en relació a La Gestió dels Camps de Futbol dirigides a resoldre dubtes i pautar accions i obligacions dels agents públics, privats associatius sense ànim de lucre i privats comercials que interactuen en la gestió dels mateixos.
  Arxivat a: General, Socis
 6. 17/05/2022
  Des de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals es reprenen les jornades formatives presencials amb un nou monogràfic dedicat íntegrament als aspectes relacionats amb la Gestió dels Camps de Futbol.
  Arxivat a: General, Socis
 7. 24/02/2022
  L' @ACGEP present avui a la Jornada de Dret Esportiu de #Lleida on s'ha reflexionat sobre l'evolució i la revisió del model esportiu. @inefcatalunya @lleidainefc @coplefc @unisportms @diputaciolleida @ajuntamentdelleida #AdvocaciaLleida #sportslawalu...
  Arxivat a: General, Socis
 8. 21/02/2022
  IX Jornada de Dret Esportiu en format presencial i virtual. Vull informar-te de la celebració de la IX Jornada de Dret Esportiu sota el títol "Cap a un nou model esportiu", que es celebrarà el dia 24 de febrer de 2022 de manera presencial i virtual. ...
  Arxivat a: General, Socis
 9. 14/02/2022
  *NOU WEBINAR GRATUÏT* amb la col.laboració de Comunicación Unisport i Andorra Esports Clúster El pla d'acció és la base per a aconseguir passar de la intenció a l'acció, de la tècnica al camp, de l'agenda als resultats. Un bon pla d'acció serà la dif...
  Arxivat a: General, Socis
 10. 31/12/2021
  Gràcies per confiar en la nostra Associació, per fer-la crèixer, per continuar potenciant la figura del gestor esportiu i per acompanyar-nos en totes les acciones que, malgrat les limitacions pandèmiques, lluitem per continuar oferint conjuntament am...
  Arxivat a: General, Socis
Anterior Pàgina 2 de 18 Següent

Patrocinadors de l'ACGEP