Noticies

Portada > Actualitat > Noticies
 1. 28/02/2023
  La Sala Muxart del Centre Cultural de Martorell va acollir dimarts 21 de febrer la reunió de la comissió tècnica d’avaluació dels 8ns Premis Catalunya a la Gestió Esportiva. Aquesta va esdevenir la primera cita del certamen, que organitzem des de l’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals de Catalunya (ACGEP). Un certamen que reconeix la figura dels gestors esportius d’arreu del país i que en la present edició serà acollida per la ciutat de Martorell, com a Ciutat Europea de l'Esport 2023. Martorell fou seu d’aquesta primera reunió de la Comissió Tècnica d'Avaluació dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva, i esdevindrà també la seu del lliurament dels Premis, que tindran lloc a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural de Martorell el proper 17 de març, a partir de les 19.30h.
  Arxivat a: General, Socis
 2. 20/02/2023
  Els Premis Catalunya a la Gestió Esportiva de l'ACGEP del proper 17 de març a Martorell, el Congrés de Gestió Esportiva de Catalunya, els diferents formats d'acció formativa i informativa, els nous projectes i programes de futur i l'encaix de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals dins la missió de la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física es van exposar i debatre a la trobada amb la Secretària General de l'Esport Anna Caula i la representació de la Junta Directiva de l'ACGEP del passat dimarts 14 de febrer.
  Arxivat a: General, Socis
 3. 17/02/2023
  L'ACGEP, el COPLEFC i l'Ajuntament de Calafell coorganitzen una nova acció de coworking en relació a la gestió de les subvencions en l'àmbit esportiu local amb la participació de gestores i gestors esportius de la província de Lleida, del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, sota la inestimable ponència i moderació del Sr. Ignasi Olivera (Advocat ICAB, Formador de l’Àrea de gestió de Subvencions de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) de la Generalitat de Catalunya i Professor als cursos sobre gestió de subvencions per PAS i Màsters a UB, UAB i URL).
  Arxivat a: General, Socis
 4. 13/02/2023
  Lleida acollirà un nou Esmorzar de Gestió Esportiva coorganitzat per l'ACGEP i el COPLEFC al voltant de la idoneïtat de regulació dels ràtios entre persones dirigents i monitores i participants en les activitats fisicoesportives, posant èmfasi en aquelles on hi participen menors de 18 anys.
  Arxivat a: General, Socis
 5. 01/02/2023
  El proper dijous 16 de febrer Calafell esdevindrà seu d'una nova acció de coworking coorganitzada per l'Ajuntament de Calafell, el COPLEFC i l'ACGEP amb el treball cooperatiu de tècnics/es d'esports, regidors/es i directius/ves de clubs esportius per a l'optimització de la gestió de les subvencions en l'àmbit esportiu local.
  Arxivat a: General, Socis
 6. 31/01/2023
  Les X Jornades de Dret Esportiu en format presencial i virtual amb el títol “Gènere i Esport: la dona esportista davant el dret”, se celebraran el 23 de febrer de 2023 al Col·legi d'Advocats de Lleida i en format virtual a través de la plataforma Meet.
  Arxivat a: General, Socis
 7. 31/01/2023
  Martorell, Ciutat Europea de l'Esport 2023, esdevindrà la seu de la 8a edició dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva del proper divendres 17 de març de 2023 en el marc dels actes de celebració del 30è aniversari de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP).
  Arxivat a: General, Socis
 8. 30/01/2023
  La tecnologia de regeneració d'aigua de Geodesic Innovations proposa reduir dràsticament el consum d'aigua en el procés de tractament i desinfecció, fins a un 90%, a més d'eliminar l'ús de productes químics i sal per al tractament de l'aigua de piscines i spas, a més de ser un tractament 100% eficaç per al control de la legionel·la.
  Arxivat a: General, Socis
 9. 30/01/2023
  L'ACGEP inicia el 2023 amb plena activitat descentralitzada al territori de Tarragona i Lleida amb els formats dels Berenars i els Esmorzars de Gestió Esportiva. El tema triat pel primer Esmorzar de Gestió Esportiva de l'any va ser el Segell de Qualitat del Sistema Esportiu Català. Un projecte impulsat des del COPLEFC que pretén la millora del sistema esportiu català afegint més valor a la gestió dels agents que en formen part, així com esdevenir un referent de qualitat per a la ciutadania. Així mateix, es promou el Moviment Q Sport, un moviment pel canvi basat en un compromís per la millora de la qualitat professional, ja se sigui empresa o professional per compte propi.
  Arxivat a: General, Socis
 10. 26/01/2023
  Més de 30 persones procedents del teixit esportiu associatiu local i de l'àmbit públic de la gestió esportiva assisteixen al nou "Berenar de Gestió Esportiva: La Planificació Estratègica en la Gestió i Direcció d'Entitats Esportives" celebrat el passat dimecres 25 de gener a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de L'Hospitalet de l'Infant.
  Arxivat a: General, Socis
Anterior Pàgina 3 de 22 Següent

Patrocinadors de l'ACGEP