Noticies

Portada > Actualitat > Noticies
 1. 26/03/2020
  La SGEiAF adopta mesures extraordinàries en clau d'impacte econòmic pel COVID-19 dirigides al sector esportiu de Catalunya Per poder conèixer el detall de les mesures extraordinàries adoptades per la SGEiAF del Govern de la Generalitat de Catalunya e...
  Arxivat a: General, Socis
 2. 26/03/2020
  Davant la situació d'Estat d'Alarma a conseqüència de la Pandèmia del COVID-19, l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals ha activat un nou servei d'assessorament al soci/a i estar preparant diverses formacions online. La Comissió Exec...
  Arxivat a: General, Socis
 3. 20/06/2019
  La Jornada, en horari matinal, tindrà lloc el proper dimecres 26 de juny, a la Sala Tarafa de Granollers
  Arxivat a: General, Socis
 4. 19/06/2019
  El passat dijous 13 de juny de 2019, l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals amb el suport del COPLEFC va organitzar el darrer esmorzar de gestió esportiva abans de l'estiu, en el qual es va parlar de "La Fiscalitat de les Entitats Esportives".
  Arxivat a: General, Socis
 5. 11/06/2019
  El Congrés Iberoamericà d'Economia de l'Esport (CIED) és una trobada anual organitzada per la Societat Espanyola d'Economia de l'Esport (SEED), que pretén convertir-se en una cita obligada per a acadèmics i professionals que treballen en l'àmbit de la gestió i l'economia del esport. Els dies 12, 13 i 14 de juny de 2019 tindrà lloc a Barcelona la desena edició del CIED, la qual cosa suposa una fita des que el 2010 tingués lloc la primera edició celebrada a Gijón. Des de llavors, la investigació en economia i gestió de l'esport a Espanya s'ha desenvolupat de forma significativa, i ja és habitual la presència de publicacions realitzades per investigadors espanyols en les revistes internacionals de referència en aquest camp, incloses les revistes de ciències de l'esport a general. Aquesta aposta per la qualitat dels treballs de recerca ha estat compartida des dels seus inicis pel CIED, juntament amb una especial atenció a la creativitat associada a les contribucions presentades, aspectes tots dos necessaris per al progrés de la disciplina.
  Arxivat a: General, Socis
 6. 11/06/2019
  Un dels reptes generalitzats del sector esportiu, que afecta a organitzadors d'esdeveniments, federacions, clubs, esportistes, etc., és fer viable i sostenible econòmicament la seva activitat. El patrocini ha estat i seguirà essent una de les opcions més emprades per assolir aquesta viabilitat.
  Arxivat a: General, Socis
 7. 11/06/2019
  Aquesta jornada, organitzada pel BM Granollers, tindrà lloc el dimecres 12 de juny, a l'hotel Ciutat de Granollers
  Arxivat a: General, Socis
 8. 10/06/2019
  Gran vetllada de premis, reconeixements i de retrobament dels gestors esportius professionals de Catalunya a l'Hospitalet de Llobregat.
  Arxivat a: General, Socis
 9. 10/06/2019
  El proper dijous 13 de juny l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals organitza un nou esmorzar de gestió esportiva.
  Arxivat a: General, Socis
 10. 30/05/2019
  Ja es coneixen tots els premiats i guardonats. El proper dia 4 de juny, a les 19:30h, en un acte que es celebrarà al Centre Cultural Bellvitge de l'Hospitalet de Llobregat, tindrà lloc la VII Edició dels PREMIS CATALUNYA A LA GESTIÓ ESPORTIVA.
  Arxivat a: General, Socis
Anterior Pàgina 3 de 16 Següent

Patrocinadors de l'ACGEP