Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > 10è SPORT BUSINESS SYMPOSIUM - Esport i Empresa una relació d'èxit.

10è SPORT BUSINESS SYMPOSIUM - Esport i Empresa una relació d'èxit.

20/03/2019

Els dies 10 i 11 de maig es celebrarà a l’Hospitalet de Llobregat el 9è Sport Business Symposium que, el que com els darers 10 anys pretén ser un entorn únic i pioner de reunió entre empreses de diversos sectors en el qual s'examina i discuteix un tema proposat. Aquest comptarà amb docents experts, amb l'objectiu de millorar la gestió i generar negoci entre tots els participants.

Dirigit a Esportistes, Llicenciats en CAFE, Directius i Gerents d'Entitats i Empreses, Tècnics Esportius, Entrenadors, Estudiants i Professionals que desenvolupen la seva activitat en el món de l'Esport, es tractaran temes relacionats amb el món de l’esport i de l’empresa.

Les ponències previstes tractaran temes tals com “Tot es pot entrenar”, “Només tu pots crear el teu món", Goals for Freedom. Futbol sense gespa per salvar dones i nenes",  "L'Equip en la era del Jo", ... .

Aquest any el Sport Busines Symposium comptarà com sempre amb ponents de reconegut  prestigi i experiència com: Gemma Mengual, Fernando Botella, Laura Noia, Gerard Freixa, Patricia Campos, Mónica García-Solanas, Estefanía Serrano, Sheila Herrero, Leonor Gallardo, Bito Fuster, Mª Carmen Paredes, Diego Ballestero, ... .

 

Fes clic aquí per consultar el programa complet de l’activitat.

 

Data i Horari

Divendres, 10 de maig de 10.00 a 20.15 hores.

Dissabte, 11 de maig de 10.00 a 14.00 hores.

 

Lloc

La Farga, Centre d'Activitats

Carrer Barcelona nº 2, 08901, l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona

 

Inscripcions

Amb la voluntat de seguir potenciant beneficis i avantatges dels nostres socis aquests gaudiran d'un 15 % de descompte en la inscripció del 10è SPOT BUSINESS SYMPOSIUM.

 

Fes clic aquí per inscriure't

 

Per últim, ús informem que, per formar part de l'ACGEP s'entrarà en el sorteig de dues invitacions per poder assistir al congrés de forma totalment gratuïta. 

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP