Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > 5è Esmorzar de Gestió Esportiva 2019

5è Esmorzar de Gestió Esportiva 2019

17/05/2019

El proper dijous 23 de maig l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals de Cataluya organitza un nou esmorzar de gestió esportiva.

En aquesta ocasió dedicat a analitzar aspectes relacionats amb la fidelització del client de la mà de Gerard Monguió Figuerola, Gerent de l'empresa de gestió d'equipaments esportius Grup Serviesport, el qual ens presentarà la ponència "L'ATENCIÓ AL CLIENT I LES ESTRATÈGIES DE CAPTACIÓ I FIDELITZACIÓ".

 

Lloc: Club Sicoris  

Data i hora: 23 de maig de 2019 de 9.30-11.00 h

Preu: 6,00 € (inclou esmorzar)

 

Informació i inscripcions(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

 

El ponent -  Gerard Monguió Figuerola

 

Professor de EUSES - centre adscrit a la URV. Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (INEFC Lleida 2001) i Màster en Direcció i Administració d'Empreses - MBA (EUNCET - UPC 2006). Nació en Tarragona en 1978.

S’estableix la vostra col·lecció professional en diferents administracions públiques per finalitzar els vostres estudis universitaris i, seguidament, amb la fundació i la gerència de l’empresa de gestió d’equips esportius Grup Serviesport. Amb el seu treball d’ajuda al desenvolupament i la consolidació de l’empresa consecutiva, en els últims anys, liderar el sector al territori de Tarragona.

Ha estat directora d’Operacions i Serveis dels Jocs Mediterranis de Tarragona el 2018, sent el màxim responsable de les àrees de voluntaris, transport i logística.

Actualment, compagina la seva tasca com a gerent de l'empresa Grup Serviesport, amb la gerència de l'escola britànica situada a El Catllar (Tarragona), Jigsaw British School.

La seva evolució es fa reforçada amb la participació i la implicació de les activitats relacionades amb l’emprenedoria i la formació, bàsicament com a Jove Càmera Internacional de Tarragona, que va presidir el 2004 i va presentar el President Nacional de la Federació Catalana de Joves 2008 i director de la Conferència Europea Tarragona 2011, esdeveniment que es va reunir a la ciutat més de 2500 emprenedors de tot el món.

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP