Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Els Premis Catalunya a la Gestió Esportiva tornen amb força en la seva setena edició.

Els Premis Catalunya a la Gestió Esportiva tornen amb força en la seva setena edició.

10/06/2019

Gran vetllada de premis, reconeixements i de retrobament dels gestors esportius professionals de Catalunya a l'Hospitalet de Llobregat.

El passat dimarts 04 de juny de 2019, es van celebrar els Premis Catalunya a la Gestió Esportiva al Centre Cultural Bellvitge-Gornal de l'Hospitalet de Llobregat gràcies al suport i col·laboració de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, la Diputació de Barcelona i el Col·legi Profesional de Llicenciats en Educació Física i Ciències de l’activitat física i l’esport.

 

L'acte va comptar amb la presència dels representants  de les diferents institucions el Sr. Cristián Alcázar, tinent d’Alcalde i Regidor en funcions de Benestar social i drets socials i regidor d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, el Sr. Oriol Marcé, sots director d’Activitats Esportives i Infraestructures de la Secretaria General de l’esport i l’activitat Física del Govern de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Daniel Laga, coordinador d’Esports de la Diputació de Barcelona. el Sr. Pere Manuel , President del COPLEFC, el Sr. Jordi Solà, Director de l’INEFC Catalunya, així com el Sr. Fernando París, Vice – president adjunt de FAGDE (Federación de Asociaciones de gestores del Deporte de España) i en Josep Campaña, President de l'ACGEP.

 

Previ al lliurament dels premis vam comptar amb la presència del Sr. Albert Soler, Ex-Secretari d’Estat d’Esports i Ex- President del CSD i actual Director d'Esports Professionals del FC Barcelona, el qual va realitzar una conferència sobre “El paper del gestor esportiu” donant pas a l’acte de lliurament dels reconeixements d’aquesta VII Edició dels premis Catalunya a la gestió esportiva.

 

I els premiats van ser:

 

  1. Premi d'honor: PERE MIRÓ
  2. Premi Gestor Esportiu: OSCAR GRAU
  3. Premi a la Gestió esportiva pública: CALELLA
  4. Premi a la Gestió esportiva pública: LLORET DE MAR
  5. Premi a la Gestió esportiva pública: L’HOSPITALET DE LLOBREGAT
  6. Gestió Privada: CADENA METROPOLITAN
  7. Premi gestió associativa: CE LLEIDA-LLISTA BLAVA
  8. Premi qualitat espai públic: EL PRAT DE LLOBREGAT
  9. Premi gestió estatal/internacional: ISIDRE RIGAU
  10. Premi a la trajectòria: FRANCESC DE PUIG
  11. Premi esdeveniment: LA VOLTA, Rubén Peris
  12. Premi estratègia comunicativa: FC BARCELONA
  13. Premi foment dels valors: NÀSTIC GENUINE

 

Així mateix es va fer entrega de diferents reconeixements especials a:

 

  1. Reconeixement especial: DINAMITZACIÓ ESPORTIVA PETITS MUNICIPIS ALT BERGUEDÀ
  2. Reconeixement especial: JOSEP LLUIS VILASECA
  3. Reconeixement especial: JOSÉ ANTONIO SANCHA
  4. Reconeixement especial: BASILIO RODRÍGUEZ
  5. Reconeixement especial: VICENTE JAVALOYES
  6. Reconeixement especial: MANEL VALCARCE

 

I per últim es va fer un reconeixement especial molt sentit a DOMINGO MARTINEZ (a títol pòstum) qui va ser un dels impulsors de l'ACGEP i un referent en la gestió esportiva, destacant, entre d'altres la seva trajectòria al capdavant del Patronat Municipal d'Esports de Castelldefels i la seva dedicació incansable per la promoció de l'esport, especialment en el Consell esportiu del Baix Llobregat. Amic, referent i mestre per a molts dels membres de l'ACGEP  que el troben a faltar, no només per la seva vàlua professional sinó molt més encara pels seus valors i la seva dimensió com a persona. Tot i haver estat reconegut anteriorment com a premi d’honor de l’ACGEP i com a fundador de l’Associació, es va voler tenir un darrer record i reconeixement per una persona que va fer molt per la gestió esportiva i que és el “culpable” que molts dels presents al acte del passat dimarts els uneixi la passió per a aquesta professió.

 

Per finalitzar la vetllada es va oferir un sopar lunch a tots els assistents agraint la seva assistència i emplaçant-los a propers actes.

 

Recull Fotogràfic

 

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP