Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > L'ACGEP celebrarà la propera Assemblea de socis el proper 10 d'octubre a la seu social de L'Hospitalet de Llobregat

L'ACGEP celebrarà la propera Assemblea de socis el proper 10 d'octubre a la seu social de L'Hospitalet de Llobregat

05/10/2022

La presentació del Pla Estratègic de l'ACGEP 2022-2025 i la renovació de càrrecs de la Junta Directiva destaquen entre els diferents punts de l'ordre del dia. Amb caràcter previ a l'Assemblea, amb la col·laboració de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat, es durà a terme una visita guiada a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal Gornal.

El President de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP), Josep Campaña, va convocar una nova Assemblea de sòcies i socis per al proper dilluns 10 d'octubre de 2022, a l'actual domicili social del Poliesportiu Municipal Gornal de L'Hospitalet de Llobregat, a les 19.15 h en primera convocatòria i a les 19.30 h en segona convocatòria.

Entre els diferents punts de l'ordre del dia previstos es contempla l'aprovació de l'acta anterior, l'informe de Presidència, la presentació i aprovació, si s'escau, de la memòria d'activitats i la liquidació de l'exercici econòmic del 2021, del pressupost del 2022 i de la nova proposta de quotes d'associades i associats a l'ACGEP. També es sotmetrà a l'Assemblea la ratificació de la renovació de càrrecs de la Junta Directiva i del nomenament de la Gerència de l'ACGEP amb caràcter de voluntariat. Destacat dins l'ordre del dia es troben la presentació i estudi del Pla Estratègic de l'Associació per al període 2022-2025 i el Pla d'Actuacions General per a la temporada 2022-2023. Es preveu finalitzar l'Assemblea amb un torn obert de precs i preguntes.

Amb caràcter previ a l'Assemblea, amb la col·laboració de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat, es durà a terme una visita guiada a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal Gornal. Totes les sòcies i socis de l'ACGEP que hi vulguin participar, estan citats a la Recepció del Poliesportiu, ubicat al c/ Can Trias, 20, a les 18.00 h.

El centre compta amb més de 14.000 metres quadrats on es pot practicar tot tipus d'esports i activitats de lleure en un ambient cordial i d'amistat. Entre les instal·lacions destaquen la sala de gimnàstica artística, les piscines, la sala fitness, el pavelló poliesportiu i les aules de formació.

El Poliesportiu Municipal Gornal és, a més, un centre de formació per a tècnics esportius i disposa d'espais de qualitat per a la formació i la pràctica esportiva del futur docent i tècnics d'esport.

Espais esportius: Piscina coberta climatitzada (25x12,5m), Piscina coberta climatitzada (260,50 m2), Sauna, Bany de Vapor, Terma romana, 2 Dutxes de contrast, 3 Cabines bitèrmiques, 1 Sala de fitness, 3 Sales d’activitats dirigides i 1 Sala de Gimnàstica Artística.

Altres espais: 1 Vestidor femení (399,80 m2), 1 Vestidor masculí (399,80 m2), 4 Vestidors per a col·lectius de piscina, 6 Vestidors per a col·lectius, 2 Vestidors àrbitres, 4 Vestidors familiars, 3 Aules de formació, 3 Box mèdics i Cafeteria-Restaurant.

Per a més informació de les instal·lacions poden consultar el seu espai web https://poliesportius.l-h.cat/pmgornal.aspx 

Des de la Junta Directiva es demana la màxima assistència de sòcies i socis per a encetar aquest il·lusionant nou període que inicia l'ACGEP, un cop deixada enrere la pandèmia, amb molts nous reptes que depara el sector de la Gestió Esportiva.

#somGestor@sEsportius #som ACGEP

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP