Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > L’ACGEP pren part a l’Assemblea general de la Federación de Asociaciones de Gestión del Deporte de España (FAGDE) celebrada a Torrevella

L’ACGEP pren part a l’Assemblea general de la Federación de Asociaciones de Gestión del Deporte de España (FAGDE) celebrada a Torrevella

22/10/2022

Divendres 19 d’octubre, l’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP), va assistir a l’Assemblea general de la Federación de Asociaciones de Gestión del Deporte de España (FAGDE) que va tenir lloc a Torrevella (Alacant) on destacà la integració a la seva estructura de l'Associació Tècnica de l'Esport Municipal a Navarra-Nafarroako Udaletako Kirol Elkarte Teknikoa (ATEDENA-NAKITEL) i la participació dels presidents de les associacions autonòmiques que van donar comptes de les activitats que han dut a terme recentment, així com de les que tenen previst emprendre a curt termini. Entre aquestes, cal tenir molt present la realització del Congrés de Gestió de l'Esport i l'Activitat Física a les Canàries que, els propers dies 25 i 26 de novembre, durà a terme l'Associació Canària de Professionals de la Gestió de l'Esport (ACAGEDE).

L’Assemblea general de la Federación de Asociaciones de Gestión del Deporte de España (FAGDE), va tenir lloc a Torrevella (Alacant) amb caràcter previ a l’ arrencada del Congrés que la pròpia FAGDE i una de les associacions que la integren, l'Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana (GEPACV), varen celebrar els dies 20 i 21 d’octubre a la mateixa localitat de Torrevella.

 

Fernando París, president de FAGDE, destacava el valor la decisió adoptada per unanimitat dels representants de les associacions autonòmiques: “La integració d'ATEDENA-NAKITEL reforça el projecte de FAGDE, un dels objectius del qual és el de tenir representació a totes i cadascuna de les comunitats autònomes del país” .

 

En aquesta sessió es va fer, a més, un repàs a les diferents activitats escomeses per FAGDE des del mes de març passat, quan es va celebrar en format telemàtic l'anterior Assemblea de la federació. En aquella ocasió es va aprovar el Pla Estratègic per al període 2022-2025, el compliment del qual fins ara va ser analitzat pels assembleistes.

 

Finalment, els presidents de les associacions autonòmiques que van participar a la trobada van donar compte de les activitats que han dut a terme recentment, així com de les que tenen previst emprendre a curt termini. Entre aquestes, cal destacar el Congrés de Gestió de l'Esport i l'Activitat Física a les Canàries que, els propers dies 25 i 26 de novembre, durà a terme l'Associació Canària de Professionals de la Gestió de l'Esport (ACAGEDE).

 

El President de l’ACGEP, Josep Campaña, va fer un repàs dels recents canvis impulsats en l’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals amb la renovació de la Junta Directiva i el nomenament del nou gerent de l’ACGEP, l’establiment de les futures línies d’actuació i l’aprovació del nou Pla Estratègic 2022-2025. També destacà als membres de la Federació la celebració del 30è aniversari de l’ACGEP durant l’any 2023pel que s’estan planificant tot un seguit d’accions commemoratives.

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP