Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > El Servei d'Esports de l'Ajuntament de Granollers, convida les persones associades a l'ACGEP a assistir a la la conferència final del projecte Sport! OP!

El Servei d'Esports de l'Ajuntament de Granollers, convida les persones associades a l'ACGEP a assistir a la la conferència final del projecte Sport! OP!

23/11/2022

El Servei d’Esports de l'Ajuntament de Granollers es troba en la recta final del programa europeu que ha estat liderant des del 2020, anomenat Sport! OP! orientat a la inclusió d'infants i joves vulnerables, mitjançant l'esport, una problemàtica que molts municipis i entitats esportives vivim de molt a prop. Des del Servei d'Esports de l'Ajuntament de Granollers, conviden les persones associades a l'ACGEP a assistir , el proper dimecres 14 de desembre, a la conferència final d'aquest projecte i posteriorment a compartir, si ho consideren oportú, els seus resultats i les aportacions dels conferenciats que donaran més valor, encara, al treball i als resultats obtinguts.

Esport! OP! (Oportunitats per a la inclusió de joves vulnerables a través de l'esport) és un projecte dins del programa Erasmus + de la Unió Europea que s'està implementant a 6 regions diferents: Bèlgica, Bòsnia i Hercegovina, Croàcia, França, Espanya i Suècia.

Aquest projecte pretén millorar el benestar dels joves vulnerables mitjançant la construcció de resiliència i el desenvolupament d'habilitats socials i per a la vida. Això s'aconsegueix formulant estratègies locals per utilitzar la participació en l'esport com a vehicle d'inclusió social.

El Servei d’Esports de l'Ajuntament de Granollers es troba en la recta final d’aquest programa europeu que ha estat liderant des del 2020, anomenat Sport! OP! orientat a la inclusió d'infants i joves vulnerables, mitjançant l'esport, una problemàtica que molts municipis i entitats esportives vivim de molt a prop.

 És per aquest motiu que, des del Servei d'Esports de l'Ajuntament de Granollers, conviden les persones associades a l'ACGEP a assistir , el proper dimecres 14 de desembre, a la la conferència final d'aquest projecte i posteriorment a compartir, si ho consideren oportú, els seus resultats i les aportacions dels conferenciats que donaran més valor, encara, al treball i als resultats obtinguts.

 

En nom de l'Ajuntament de Granollers, fem extensiva aquesta invitació als associats i associades de l'ACGEP, considerant que la inclusió mitjançant l’esport pot ajudar a millorar els nostres objectius com a gestors i gestores esportius, sigui en l'àmbit de l'administració o en el dels clubs esportius, doncs és aquest un repte que tenim tots plegats.

 Adjuntem el programa i al final d'aquest, podeu trobar l'enllaç per poder-vos inscriure.

Per a més informació del projecte podeu entrar al següent enllaç:http://sportopproject.eu/ o directament a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Des de l'ACGEP volem agrair públicament la invitació de l'Ajuntament de Granollers i donar-li la més sincera enhorabora per la iniciativa i treball desenvolupat.

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP