Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > COPLEFC i ACGEP coorganitzen a Lleida un nou Esmorzar de Gestió Esportiva sobre "El Segell de Qualitat del Sistema Esportiu Català"

COPLEFC i ACGEP coorganitzen a Lleida un nou Esmorzar de Gestió Esportiva sobre "El Segell de Qualitat del Sistema Esportiu Català"

16/01/2023

El proper dijous 26 de gener, de 10 a 12 del matí, el Sícoris Club de Lleida acollirà un nou Esmorzar de Gestió Esportiva coorganitzat per l'ACGEP i el  Coplef de Catalunya, aquest últim com a pioner i promotor de la implantació del Segell de Qualitat del Sistema Esportiu Català.

El segell de qualitat impulsa el MOVIMENT Q SPORT, el moviment pel canvi. La millora del sistema esportiu català afegint més valor a la gestió dels agents que en formen part, així com esdevenir un referent de qualitat per a la ciutadania.

El segell de qualitat pretén esdevenir la referència de qualitat que necessita el sistema esportiu català en totes les seves vessants. Per això, s’han dissenyat diferents segells de qualitat en funció del seu àmbit d’aplicació: instal·lacions i equipaments esportius, gestió esportiva municipal, entitats esportives i centres educatius actius.

En aquest Esmorzar de Gestió Esportiva s'exposaran les característiques, els requeriments,el procès adherisió, així com quines propostes de valor suposa per a l'organització la seva incorporació. La ponència anirà a càrrec d'Òscar Garcia, responsable de desenvolupament del Segell de Qualitat COPLEFC, sota la moderació del nou Delegat de Lleida de l'ACGEP, Joan Solans.

L'acte va dirigit a persones gestores d'instal·lacions esportives, regidores i tècniques d'ajuntaments, directives d'entitats esportives i de centres educatius i estudiants d'INEFC o de cicles formatius d'esports, entre d'altres àmbits que hi puguin estar interessats.

Per a més informació i inscripcions poden adreçar-se a l'adreça electrònica de la Delegació de Lleida de l'ACGEP (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP