Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > L'Hospitalet de l'Infant acollirà el nou Berenar de Gestió Esportiva de l'ACGEP "La Planificació Estratègica en la Gestió i Direcció d'Entitats Esportives"

L'Hospitalet de l'Infant acollirà el nou Berenar de Gestió Esportiva de l'ACGEP "La Planificació Estratègica en la Gestió i Direcció d'Entitats Esportives"

16/01/2023

L'ACGEP, en un dels seus propòsits derivats del nou pla estratègic coorganitzarà un nou Berenar de Gestió Esportiva conjuntament amb l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant. La temàtica escollida, de gran rellevància en l'àmbit de la gestió de qualsevol organització, especialment en el sector de l'activitat física i l'esport, serà la "La Planificació Estratègica en la Gestió i Direcció d'Entitats Esportives". En la jornada es farà un repàs a conceptes com els del cost de no planificar,  la planificació sostenible, els elements, fases i processos de la planificació eficaç i la direcció estratègica,  es veuran algunes eines i metodologia pràctica per a l'anàlisi i la planificació estratègica,..., tot en un marc participatiu entre el moderador de la jornada de l'ACGEP i els diferents agents participants. Aquests nous models formatius preveuen anar més enllà de la magistralitat provocant la interacció i el compartiment de coneixements i experiències entre gestores i gestors esportius del territori català. 

L'acte tindrà lloc el proper dimecres 25 de gener, de 19.00  a 20.30h  a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere, situat al c/ Ramon Berenguer IV, 2. L'Hospitalet de l'Infant (Tarragona).

La formació va dirigida a persones directives, gestores, coordinadores, tècniques i/o estudiants que actuin o desitgin actuar en l'àmbit de la gestió i direcció esportiva.

Per a més informació i inscripcions poden contactar amb la següent adreça electrònica (Necessites javascript per veure aquest correu-e) 

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP