Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Calafell acollirà una nova acció de coworking en relació "La gestió de les subvencions en l'àmbit esportiu local"

Calafell acollirà una nova acció de coworking en relació "La gestió de les subvencions en l'àmbit esportiu local"

01/02/2023

El proper dijous 16 de febrer Calafell esdevindrà seu d'una nova acció de coworking coorganitzada per l'Ajuntament de Calafell, el COPLEFC i l'ACGEP amb el treball cooperatiu de tècnics/es d'esports, regidors/es i directius/ves de clubs esportius per a l'optimització de la gestió de les subvencions en l'àmbit esportiu local.

L'Ajuntament de Calafell, el COPLEFC i l'ACGEP coorganitzen una nova acció de coworking al voltant de la gestió de les subvencions en l'àmbit esportiu local. La jornada tindrà lloc el proper dijous, 16 de febrer, de 9 a 14 h, al Centre Cívic Montse Civit, situat al Port de Segur de Calafell, al Passeig Marítim s/n, Edifici G (1ª planta).

La participació és oberta, prèvia inscripció, a  tècnics/es d'esports, regidors/es i directius/ves de clubs esportius i a aquelles persones amb inquietuds de coneixement en relació a la temàtica proposada.

En el transcurs de la jornada es preveu introduir els aspectes teòrics i legals en relació a les subvencions, els diferents mitjans per a establir la normativa específica municipal, el model de dictamen i d'ordenança de subvencions i els convenis subjectes a la mateixa, el pla estratègic de subvencions, els procediments de concessió de subvencions, la gestió, justificació i el pagament de les subvencions,..., entre d'altres aspectes rellevants.

La jornada comptarà amb la destacada presència d'un reconegut expert en matèria de subvencions en l'àmbit esportiu, el Sr. Ignasi Olivera i Nàter, Advocat ICAB, Formador de l’Àrea de gestió de Subvencions de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) de la Generalitat de Catalunya i Professor als cursos sobre gestió de subvencions per PAS i Màsters a UB, UAB i URL.

Tot un luxe poder acollir a Calafell un referent amb la seva dilatada trajectòria que des de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP) volem agrair públicament. 

Aquest format mixt que combina la formació, l'intercanvi de coneixement i la dinàmica de grups persegueix l'optimització, la reafirmació, la seguretat jurídica i el corporativisme de les accions a proposar als òrgans de govern de les diferents entitats esportives en relació als diferents temes plantejats en l'àmbit de la gestió esportiva.

El preu de participació en l'acció de coworking és de 5€ per persona.

Per a més informació poden adreçar-se a la següent adreça de correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Per a formalitzar les inscripcions poden accedir el següent ENLLAÇ

Per a accedir a la ubicació de la seu de l'acció formativa podeu entrar AQUÍ

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP