Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > "Regular ràtios en activitats fisicoesportives? Pros i contres" com a centre temàtic d'un nou Esmorzar de Gestió Esportiva

"Regular ràtios en activitats fisicoesportives? Pros i contres" com a centre temàtic d'un nou Esmorzar de Gestió Esportiva

13/02/2023

Lleida acollirà un nou Esmorzar de Gestió Esportiva coorganitzat per l'ACGEP i el COPLEFC al voltant de la idoneïtat de regulació dels ràtios entre persones dirigents i monitores i participants en les activitats fisicoesportives, posant èmfasi en aquelles on hi participen menors de 18 anys.

El Sícoris Club de Lleida esdevindrà seu, el proper dimecres 22 de febrer de 10 a 12h, d'un nou Esmorzar de Gestió Esportiva coorganitzat per l'ACGEP i el COPLEFC, amb la col·laboració de l'INEFC de Lleida, sota el títol "Regular ràtios en activitats fisicoesportives? Pros i contres".

El tema plantejat desperta nombrós interès entre les persones i entitats organitzadores d'activitats fisicoesportives, més encara quan en aquestes hi participen menors d'edat.

El buit normatiu actual per a la major part de activitats fisicoesportives en el context estrictament, valga la redundància, fisicoesportiu, que contrasta amb la regulació específica d'algunes activitats fisicoesportives emmarcades dins l'ambit del lleure, constitueix en molts casos l'aparició de dubtes referents a quantes persones dirigents o monitores cal disposar en funció del nombre de participants inscrites. 

El Professor del Departament de Gestió Esportiva de l'INEFC de Lleida i membre del Grup de Recerca GISEAFE, Jordi Seguí, mirarà de fer una interpretació de la normatica existent i debatrà amb les persones assistents sobre aquesta qüestió, els pros i contres de regular aquests ratis a les activitats.

Sens dubte, s'espera que sigui una jornada interessant i constructiva al voltant d'una controvèrsia que perocupa, i molt, a les persones gestores d'activitats fisicoesportives on hi participen menors de 18 anys.

Per a més informació i inscripcions poden dirigir-se a la següent adreça de correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP