Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Reunió amb la Secretària General de l'Esport Anna Caula de la representació de la Junta Directiva de l'ACGEP

Reunió amb la Secretària General de l'Esport Anna Caula de la representació de la Junta Directiva de l'ACGEP

20/02/2023

Els Premis Catalunya a la Gestió Esportiva de l'ACGEP del proper 17 de març a Martorell, el Congrés de Gestió Esportiva de Catalunya, els diferents formats d'acció formativa i informativa, els nous projectes i programes de futur i l'encaix de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals dins la missió de la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física es van exposar i debatre a la trobada amb la Secretària General de l'Esport Anna Caula i la representació de la Junta Directiva de l'ACGEP del passat dimarts 14 de febrer.

El passat dimarts 14 de febrer, la Secretària General de l'Esport  Anna Caula, va rebre una representació de la Junta Directiva de l'ACGEP a les instal·lacions  d'Esplugues de Llobregat del Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya.

La reunió, sol·licitada per l'ACGEP, es concretà amb els objectius de presentar i posar l'ACGEP a disposició de la Secretària General de l'Esport i l'Activitat Física. Paral·lelament es van exposar els objectius i línies estratègiques de l'Associació, així com les properes accions rellevants a dur a terme com els Premis Catalunya a la Gestió Esportiva que l'ACGEP organitzarà el proper 17 de març a Martorell, com a Ciutat Europea de l'Esport 2023. 

Entre altres, es va fer arribar a la Secretària les diferents accions formatives que s'estan desplegant pel territori català, amb diversa temàtica, dimensió i segments als que van dirigides. S'explicà que l'ACGEP pretèn ser un instrument de referència en Gestió Esportiva a i des del territori, amb la voluntat d'abordar els diferents temes d'actualitat del sector, essent d'utilitat a les gestores i gestors esportius de Catalunya. Amb aquest objectiu, l'ACGEP desplega accions en forma de Monogràfics, Coworkings, Esmorzars i Berenars de Gestió Esportiva, i en un futur proper, Visites Tècniques - Tallers Pràctics a instal·lacions esportives de referència.

Es va recalcar el caràcter individual i obert de les persones associades a l'ACGEP provinents de diferents itineraris formatius i professionals, però amb el comú denominador d'atendre serveis relacionats amb la gestió de l'activitat física i l'esport. Així, l'ACGEP aplega professionals de tots els àmbits de l'activitat física i l'esport siguin del sector associatiu, comercial o públic.

Per altra banda, es va avançar a la Secretària la intenció de retornar a l'organització del Congrés de Gestió Esportiva de Catalunya durant el 2023, coincidint amb el 30 aniversari de l'ACGEP entre d'altres iniciatives projectades.

També s'avançà el nou programa en el que s'està començant a treballar des de l'ACGEP, amb l'objectiu d'incrementar la participació i presencia de la dona tant en l'àmbit de la Gestió Esportiva de Catalunya com dins la pròpia ACGEP.

Després de la profitosa trobada, van quedar oberts altres encaixos de la Secretaria General i l'ACGEP com la inclusió dins la Taula Sectorial de l'Activitat Física i l'Esport de Catalunya, les interrelacions amb l'Escola Catalana de l'Esport i amb el Consell Català de l'Esport i altres acords puntuals on l'ACGEP pugui ser d'utilitat a la SGEAF i, en definitiva, a l'esport català.

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP