Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > La reunió de la Comissió Tècnica d'Avaluació del Premis Catalunya a la Gestió Esportiva celebrada a Martorell com a amfitriona de la present edició, esdevé el tret de sortida cap a la 8ª edició dels Premis

La reunió de la Comissió Tècnica d'Avaluació del Premis Catalunya a la Gestió Esportiva celebrada a Martorell com a amfitriona de la present edició, esdevé el tret de sortida cap a la 8ª edició dels Premis

28/02/2023

La Sala Muxart del Centre Cultural de Martorell va acollir dimarts 21 de febrer la reunió de la comissió tècnica d’avaluació dels 8ns Premis Catalunya a la Gestió Esportiva. Aquesta va esdevenir la primera cita del certamen, que organitzem des de l’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals de Catalunya (ACGEP). Un certamen que reconeix la figura dels gestors esportius d’arreu del país i que en la present edició serà acollida per la ciutat de Martorell, com a Ciutat Europea de l'Esport 2023. Martorell fou seu d’aquesta primera reunió de la Comissió Tècnica d'Avaluació dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva, i esdevindrà també la seu del lliurament dels Premis, que tindran lloc a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural de Martorell el proper 17 de març, a partir de les 19.30h.

La Sala Muxart del Centre Cultural de Martorell va acollir dimarts 21 de febrer la reunió de la comissió tècnica d’avaluació dels 8ns Premis Catalunya a la Gestió Esportiva. Aquesta va esdevenir la primera cita del certamen, que organitzem des de l’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals de Catalunya (ACGEP). Un certamen que reconeix la figura dels gestors esportius d’arreu del país i que en la present edició serà acollida per la ciutat de Martorell, com a Ciutat Europea de l'Esport 2023.

Martorell fou seu d’aquesta primera reunió de la Comissió Tècnica d'Avaluació dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva, i esdevindrà també la seu del lliurament dels Premis, que tindran lloc a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural de Martorell el proper 17 de març, a partir de les 19.30h.

L'objectiu de la reunió de la Comissió Tècnica d'Avaluació dels Premis va ser la de la valoració de les candidatures presentades i la proposta de noves candidatures per a l'elevació de propostes a la Junta Directiva de l'ACGEP que es constituirà com a Jurat dels Premis dimarts 28 de febrer, a la seu social del Poliesportiu La Gornal de L'Hospitalet de Llobregat. Dins la Comissió Tècnica hi estaven convocades les principals institucions de l'esport de Catalunya, experts en gestió esportiva i una delegació de la Junta Directiva de l'ACGEP. Tot i que algunes persones representats d'entitats van excusar la seva absència, la Comissió comptà amb la presència de Josep March, de la Secretaria General de l'Esport, Pere Manuel Gutiérrez, del COPLEFC, Xavier Garcia, de l'Àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona, Ulpi Roman, del Servei d'Esports de la Universitat de Barcelona, Òscar Duran, de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat, Gerard Franch, Tècnic d’Esports de l’Ajuntament de Martorell i Josep Campaña, Albert Cucarella, Pere Sust Albert Abaurrea, Xavier Gamero i Marc Vilabrú, de l'ACGEP.

La totalitat de les categories convocades per a la present edició dels Premis disposa de candidatures tot i que la seva avaluació inicial sempre esdevé complexa i debatuda atenent la riquesa del territori en l'àmbit de la gestió esportiva. L'experiència i expertesa de bona part dels membres de la Comissió esdevingué clau per a formular una primera proposta qualitativa que, conjuntament a l'avaluació a partir d'un formulari quantitatiu de valoració, més les deliberacions finals que es duran a terme pel Jurat dels Premis constituït sehgons les Bases pel ple de la Junta Directiva de l'ACGEP, han de derivar en les premiades i premiats dels 8ns Premis Catalunya a la Gestió Esportiva 2023 promoguts per l'ACGEP que es visibilitzaran el proper 17 de març a Martorell.

La celebració dels Premis a la Ciutat Europea de l'Esport 2023 de Martorell, coronarà a alguns dels referents en reconeixement a la complexa i imprescindible tasca que realitzen tantes i tantes persones i entitats per tal d'optimitzar els recursos que disposen al seu abast amb l'objectiu de promoure i desenvolupar serveis d'activitat física i esportiva de qualitat per a la ciutadania de Catalunya.

Des de l'ACGEP volem agrair públicament el suport de l'Ajuntament de Martorell i de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, així com a totes les institucions representades, les persones que han format part de la Comissió Tècnica, les persones i entitats que han presentat les candidatures o treballen en l'àmbit de la gestió esportiva, a totes les persones associades a l'ACGEP i a totes aquelles que donen suport incondicional als Premis Catalunya a la Gestió Esportiva.

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP