Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > L'ACGEP organitza a Tortosa un nou Monogràfic sobre "La Gestió dels Recursos Humans a les Entitats Esportives"

L'ACGEP organitza a Tortosa un nou Monogràfic sobre "La Gestió dels Recursos Humans a les Entitats Esportives"

07/11/2023

L'ACGEP organitza una nova jornada monogràfica dedicada als diferents aspectes, continguts i opinions d'experts en relació a la Gestió dels Recursos Humans a les entitats esportives de caràcter públic o privat, amb i sense ànim de lucre.

 

De la mà de diferents persones dins l'àmbit de la gestió esportiva s'abordaran els principals interrogants i reptes, pros i contres de les alternatives de gestió dins el sector públic, alternatives de la gestió del personal des del voluntariat i la professionalitat en l'àmbit associatiu sense ànim de lucre, l'adaptació dels contractes de personal a la darrera reforma laboral, la irrupció dels plans d'igualtat en la gestió del personal i les diferents visions de present i futur de l'exercici professional i voluntari de l'esport.

La jornada tindrà lloc el proper dimecres 22 de novembre, al Centre Cívic de Ferreries, situat a la Plaça de Joan Monclús, nº 1, de Tortosa i compta amb la inestimable col·laboració de l'Ajuntament de Tortosa, Tortosa Esport, el Complex Win Tortosa i Sports FEVI entre molts altres col·laboradors institucionals públics i privats.

PROGRAMA DE LA JORNADA

Inauguració de la jornada a càrrec de l’Alcalde de Tortosa Jordi Jordan i Farnós, del 2n Tinent d’Alcalde i Regidor d’Esports i Activitat Física de Tortosa Víctor Grau i Ferrer, Joan Lluís Barberà Carceller, del Representant Territorial de l'Esport a les Terres de l'Ebre i del President de l’ACGEP, Josep Campaña.

Ponència: Interrogants i reptes en la Gestió dels RRHH en l’àmbit esportiu. Marc Vilabrú. Gerent-Tècnic de l’Àrea Municipal d’Esports de L’Ametlla de Mar i Gerent de l’ACGEP.

Coffee break gentilesa de Sports Fevi.

Ponència: Les relacions entre les persones i els clubs esportius. Relacions laborals i de voluntariat. Marcos Reinado, soci director de Gempro Serveis d'Assessorament i soci de SAEE Consulting, S.L.

Debat: Gestió directa vs gestió indirecta en l’àmbit esportiu al sector públic. Montserrat Nomen, Ramon Cuadrat, Lluís Soro, Julià Rubí, Francesc Vidal

Entrevista: Adaptació del sector esportiu a la contractació del voluntariat i als nous contractes derivats de la reforma laboral RD 32/2021. Llibert Margalef, Soci-Gerent Assessoria J.T. Margalef.

Ponència: Els Plans d’Igualtat en el marc de les entitats esportives. Clara Centeno, Direcció General de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs de la Generalitat de Catalunya

Taula rodona: Visió de present i futur de l’exercici professional i voluntari de l’esport a Catalunya. Ximo Rambla, Juanjo Rovira, Jordi Bros, Xavi Nadal i Josep Campaña.

Visita a les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal de Tortosa.

Dinar / networking.

Més informació i inscripcions AQUÍ

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP