Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > El cem Hospitalet Nord acollirà l'Assemblea de l'ACGEP i la Taula de debat sobre el present i futur del voluntariat tècnic esportiu a Catalunya

El cem Hospitalet Nord acollirà l'Assemblea de l'ACGEP i la Taula de debat sobre el present i futur del voluntariat tècnic esportiu a Catalunya

15/01/2024

L'ACGEP celebrarà la propera Assemblea General el proper 22 de gener de 2024, a les 19:45 hores en primera convocatòria i a les 19:50 hores en segona convocatòria a l’aula del CEM Hospitalet Nord. A les 18:00 hores, abans de l'Assemblea, tindrà lloc la taula de debat sobre gestió esportiva sota el títol: “Present i Futur del Voluntariat Tècnic Esportiu”.

La propera Assemblea General de l'ACGEP tindrà lloc el proper 22 de gener de 2024 a les 19:45 hores en primera convocatòria i a les 19:50 hores en segona convocatòria a l’aula del CEM Hospitalet Nord situat a l' Av. de Manuel Azaña, 21, 08906 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona .
.
Amb caràcter previ a l'Assemblea, a les 18:00 hores, tindrà lloc una taula de debat sobre gestió esportiva sota el títol: “Present i Futur del Voluntariat Tècnic Esportiu”, on es preveu una introducció a càrrec del Sr. Marcos Reinado, Soci director de Gempro Serveis d'Assessorament, sl (Gestoria especialitzada en la gestió laboral, comptable i fiscal d'entitats sense ànim de lucre), seguida de la participació a la taula de debat de diferents entitats de contrastada rellevància dins l'àmbit de l'esport.
 
El repte llençat per l'ACGEP és debatre al voltant de la figura dels voluntariat  a Catalunya en la realització de tasques de monitoratge i entrenament i sobre la idoneïtat o no que aquest hagi de disposar de la formació, habilitació i/o l'acreditació requerida al Registre de Professionals de l'Esport (ROPEC) per a les persones tècniques que desenvolupen les mateixes categories des de l'àmbit professional laboral.
 
L'assistència a la taula de debat és oberta i gratuïta a les persones associades a l'ACGEP i als representants d'organismes públics, de les entitats esportives sense ànim de lucre i estudiants.
 
Les persones interessades poden formalitzar la seva inscripció AQUÍ.
 
Des de l'ACGEP volem agrair públicament el suport de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat per la facilitació de la seu de la jornada i el posterior allotjament de l'Assemblea de socis i sòcies de l'Associació.
Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP