Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > L'ACGEP present a la 1a Trobada del Barcelona Sports Hub

L'ACGEP present a la 1a Trobada del Barcelona Sports Hub

16/02/2024

L'ACGEP subratlla l'èxit de convertir la Trobada del Barcelona Sports Hub en una plataforma per construir relacions sòlides i col·laboratives i, per tant, anima als seus associats i associades a explorar els serveis del Barcelona Sports Hub i fer-se'n membres.

El passat dimecres 14 de febrer va tenir lloc la primera trobada de la comunitat Barcelona Sports Hub a l’Auditori de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona,una iniciativa per aconseguir que la ciutat sigui un referent internacional en la innovació aplicada a l’esport.

Barcelona Sports Hub és el hub d’esports de Barcelona. És l’espai de referència, tant a nivell estatal com europeu, en el qual els diferents stakeholders del sector esportiu poden unir les seves forces i crear sinergies entre ells, amb el propòsit de fomentar la millora de la competivitat i la disrupció en l’àmbit de la innovació i l’emprenedoria. Tot això, posicionant la marca Barcelona a nivell mundial i treballant per contribuir a l’augment de la pràctica esportiva entre la ciutadania com a objectiu de l’Agenda 2030 de la ONU.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Sr. David Escudé , i el president de la Fundació Damm, Sr. Ramón Agenjo van obrir una jornada on va quedar palès que la ciutat de Barcelona té el propòsit de convertir-se en el referent mundial en tecnologia i innovació aplicada a l’esport.

 Durant la presentació, el regidor i la presidenta d'INDESCAT, Sra. Anna Pruna van fer un repàs de la trajectòria de naixement del hub, el Xavier Trallero Guillot, director del Barcelona Sports Hub, va informar de com el hub ajudarà als diferents stakeholders de l'esport i es van presentar projectes innovadors que sense cap dubte tindran un impacte positiu en el nostre sector.

En total, 307 entitats, empreses i start-ups ja s’han sumat a aquesta iniciativa que persegueix el triple propòsit de millorar la competitivitat de l’ecosistema SportsTech i dels seus membres, contribuir al foment de l’activitat física i l’esport dins en el marc de l’objectiu de l’Agenda 2030, i posicionar Barcelona com a referent internacional en el sector de la tecnologia aplicada a l’esport. Per aconseguir-ho s’aposta per impulsar la digitalització i el foment de la innovació entre empreses, emprenedors, inversors, clubs i entitats esportives.

En aquesta primera trobada, que va aplegar prop de 300 persones, es van presentar alguns dels membres del Barcelona Sports Hub, i es van mostrar diverses iniciatives, tant d’empreses consolidades com de joves emprenedors, i noves start-ups relacionades amb la implantació de propostes tecnològiques i innovadores en la pràctica esportiva. 

 L'ACGEP, representada pel Vicepresident Albert Cucarella i la Secretària de la Junta Directiva Eva Benito, subratllà l'èxit de convertir aquest esdeveniment en una plataforma per construir relacions sòlides i col·laboratives i, per tant, anima als seus associats i associades a explorar els serveis del Barcelona Sports Hub i fer-se'n membres.

 Més informació: https://www.sportshub.barcelona/es

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP