Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > L'empresa de serveis integrals per a la piscina professional QUICESA presenta la nova Delegació a Catalunya al Club Natació Barcelona

L'empresa de serveis integrals per a la piscina professional QUICESA presenta la nova Delegació a Catalunya al Club Natació Barcelona

16/02/2024

Nombroses gestores i gestors esportius procedents de Catalunya es donen cita a la presentació de la nova Delegació de Catalunya de l'empresa de serveis integrals per a la piscina professional QUICESA, situada al municipi de Bellvei a la província de Tarragona, des de la que prestarà els seus serveis a tot el territori català. L'ACGEP assistí a la presentació recollint les positives impressions de gestores i gestors esportius del territori coincidint en la necessitat d'especificitat per a instal·lacions aquàtiques de les empreses de subministrament de productes químics ja sigui per a preservar la qualitat de l'aigua de les piscines com la neteja i desinfecció dels diferents espais de les instal·lacions esportives. El fet de contemplar serveis d'assessorament en la concepció, manteniment i actualització dels sistemes, la monitorització dels paràmetres i la prestació de serveis de personal tècnic suposa un valor afegit que les diferents empreses que treballen al sector haurien d'incorporar.

El passat dijous 15 de febrer, les instal·lacions del Club Natació Barcelona acolliren la presentació de la nova Delegació a Catalunya de l'empresa de serveis integrals per a la piscina professional QUICESA. La nova Delegació està situada al municipi de Bellvei a la província de Tarragona, des de la que prestarà els seus serveis a tot el territori català.

Quicesa és una empresa fabricant de producte químic per al tractament d’aigua de piscines, present al mercat des de fa més de 55 anys i amb un model de negoci basat en els Serveis Integrals Personalitzats, un Programa de Subministrament Garantit (PSG) mitjançant camions cisterna de diferents mides i tonatge, que ofereix als clients professionals de la instal·lació aquàtica.

 En col·laboració amb la seva empresa instal·ladora, Aquatic, la divisió Quicesa Watercare està dedicada a cobrir totes les necessitats del cicle de vida de la instal·lació aquàtica, des de la concepció del projecte fins a l’explotació, ofereixen solucions complertes i personalitzades.

Durant la presentació, els responsables de l'empresa van exposar detalladament els seus serveis en una aposta clara de procurar atendre i resoldre de forma òptima les necessitats que plantegen les instal·lacions aquàtiques pel que fa a subministraments i serveis. La idoneïtat i la qualitat d'ús de productes químics, el seu estalvi i l'abordament de l'actual problemàtica de falta d'aigua varen esdevenir els punts forts de la jornada que es va completar amb un espectacle de natació sincronitzada a càrrec d'esportistes del Club Natació Barcelona.

L'ACGEP assistí a la presentació recollint les positives impressions de gestores i gestors esportius del territori coincidint en la necessitat d'especificitat per a instal·lacions aquàtiques de les empreses de subministrament de productes químics ja sigui per a preservar la qualitat de l'aigua de les piscines com la neteja i desinfecció dels diferents espais de les instal·lacions esportives. El fet de contemplar serveis d'assessorament en la concepció, manteniment i actualització dels sistemes, la monitorització dels paràmetres i la prestació de serveis de personal tècnic suposa un valor afegit que les diferents empreses que treballen al sector haurien d'incorporar.

 

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP