Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > L'ACGEP assisteix a la presentació oficial del la UNIÓ D' ESPORTS DE CATALUNYA

L'ACGEP assisteix a la presentació oficial del la UNIÓ D' ESPORTS DE CATALUNYA

26/02/2024

El President Josep Campaña i el Vicepresident Albert Cucarella assisteixen en representació de l'ACGEP a la presentació oficial del la UNIÓ D' ESPORTS DE CATALUNYA (UEC) que, en paraules dels seus promotors, vol convertir-se en un referent de l' esport català, protegir el sector i garantir el dret a l’activitat física i esportiva de la ciutadania.

El passat dijous dia 22 de febrer, es va celebrar a la sala de actes de Foment del Treball la presentació de la UEC, un pas més per promoure i potenciar la pràctica esportiva federada, la pràctica esportiva en edat escolar, la popular i la de lleure. L' acte va comptar amb  dues taules rodones on es va debatre l' actual sistema esportiu de Catalunya amb propostes d'estrategies per millorar-lo. 

La UNIÓ D' ESPORTS DE CATALUNYA neix de la unió de la UFEC (Unió de Federacions Esportives Catalunya ) i la UCEC (Unió de Consells Esportius de Catalunya) .Representa 43 Consells Esportius, 71 Federacions, 1.100.000 esportistes, més de 1.000 tècnics i tècniques titulats i 12.000 clubs i entitats d’àmbit esportiu. A banda de la UFEC i la UCEC i van assistir  destacats representants del sistema esportiu català on no hi faltaren el President i el Vicepresident de l'ACGEP.

La missió de la UEC és protegir el sector esportiu català i garantir el dret a l’activitat física i esportiva de la ciutadania. El seu president és el mateix que el de la UFEC, Gerard Esteva: “Tenim un sector unit, compromès, treballador i amb ganes de treballar. Us empenyem a seguir fent de Catalunya un referent esportiu i agraïm a tots per fer possible la creació d’aquesta unió.”

A més, s'ha promogut un debat sobre el paper de la UEC en la societat catalana actual, destacant el seu potencial com a peça clau per a la construcció d'un nou model de govern esportiu.

 

+ informació sobre la UEC: Aquí

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP