Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > El "Pla de igualtat: de la Federació Catalana d'Handbol" encetarà el cicle de xerrades formatives de l'ACGEP en col·laboració amb Unisport

El "Pla de igualtat: de la Federació Catalana d'Handbol" encetarà el cicle de xerrades formatives de l'ACGEP en col·laboració amb Unisport

18/03/2024

El proper dijous, 21 de març, a les 18:30h, començarà el cicle de xerrades formatives de l'ACGEP amb la col·laboració d'Unisport amb una conferència de Lydia Pena, Vicepresidenta de la Federació Catalana d’Handbol, qui ens parlarà sobre el "Pla de igualtat: de la Federació Catalana d'Handbol" des d'una perspectiva pràctica que podem adaptar i utilitzar en les nostres entitats i associacions.

El proper dijous, 21 de març, a les 18:30h, començarà el cicle de xerrades formatives de l'ACGEP. Estem emocionats de tornar a engegar aquesta oportunitat per aprofundir en temes rellevants pel nostre sector.

Com sempre, aquestes activitats són possibles gràcies a la col·laboració de Unisport, el nostre patrocinador, que ens permet continuar amb iniciatives com aquesta.

A més, volem destacar que, en el marc del mes de la dona, seguim treballant activament per impulsar l'aplicació pràctica de la igualtat. És per això que iniciem aquest cicle de xerrades amb una conferència de Lydia Pena, Vicepresidenta de la Federació Catalana d’Handbol, qui ens parlarà sobre el "Pla de igualtat: de la Federació Catalana d'Handbol" des d'una perspectiva pràctica que podem adaptar i utilitzar en les nostres entitats i associacions.

Lydia Pena és una professional amb una àmplia trajectòria i experiència en el camp esportiu i en la promoció de la igualtat de gènere. A continuació, us adjuntem una breu bio amb la seva formació i experiència:

  • Vicepresidenta de la Federació Catalana d'Handbol
  • Màster MBA/EAE
  • Postgrau en Fisioteràpia de l'esport - UIC
  • Postgrau en direcció i gestió de piscines - UAB
  • Llicenciatura en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport - INEFC Barcelona
  • Agent d'igualtat, SEAE
  • Directora de consultoria i planificació, SEAE

Us animem a participar activament en aquesta xerrada i aprofitar l'oportunitat d'aprendre i compartir coneixements amb altres membres de la nostra associació.

Podeu fer la vostra inscripció en aquest enllaç.

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP