Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Conclusions de l'Assemblea General de l'Associació Catalana de Gestió Esportiva Professional

Conclusions de l'Assemblea General de l'Associació Catalana de Gestió Esportiva Professional

04/07/2024

El passat 4 de juliol de 2024, l'ACGEP va celebrar la seva Assemblea General Ordinària i Extraordinària al Complex Esportiu del Gornal de l'Hospitalet de Llobregat.

Les assemblees va comptar amb la participació activa dels seus associats i van ser presidides per Josep Campaña Oviedo, president de l'ACGEP.

A la sessió ordinària, el President va presentar un informe detallat sobre les activitats que s'estan organitzant i l'actualització i el plantejament a futur que esdevindrà a l'Associació. També va quedar aprovada per unanimitat l'acta de l'Assemblea General Ordinària del 22 de gener de 2024, la Memòria d'activitats 2023 i els estats financers corresponents al període del 01.01.2023 al 31.12.2023.

A la sessió extraordinària, es van presentar i aprovar la modificació dels estatuts, que s'adapten a la nova etapa que esdevindrà i la qual permetrà a l'ACGEP inscriure's en el Registre d'Entitats Esportives de Catalunya. Un dels aspectes més destacats va ser l'aprovació del canvi de denominació de l'entitat. A partir d'ara, l'associació passarà a dir-se "ACGEP - Gestió Esportiva de Catalunya", com un primer pas cap a una major inclusivitat i visibilitat en l'àmbit esportiu català.


Gràcies a tots els membres per la vostra participació i suport continu! Seguim treballant junts per un futur millor en la gestió esportiva a Catalunya.

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP