Agenda

Portada > Actualitat > Agenda > Necessitats, normativa. Accions preventives i disseny dels plans d’emergència.

Necessitats, normativa. Accions preventives i disseny dels plans d’emergència.

Dia i hora: dissabte 18/11/2017 de les 10:00h a les 13:00h

Lloc: Sala de actos del Colegio San José Obrero, en c / Virgen de Montserrat, 67 de Palma de Mallorca.

Organitza: AGEPIB, en colaboració amb el COLEF

Jornada sobre seguretat als centres escolars, el proper dissabte 18 de novembre

Vos volem convidar a la nova acció formativa organitzada des de l’AGEPIB, Jornada sobre seguretat als centres escolars, el proper dissabte 18 de novembre en col·laboració amb el COLEF-Illes Balears, de 10 a 13 h a la Sala d'actes del Col·legi Sant Josep Obrer, al c/ Mare de Déu de Montserrat, 67 de Palma de Mallorca.

Com a ponent hem convidat a D. Julio Zanfaño Ongil, Llicenciat en Educació Física. Professor d’Educació Secundària. Expert en seguretat en centres escolarsEns parlarà de les Necessitats, normativa. Accions preventives i disseny dels plans d’emergència.

Aquí podeu accedir a més informació del contingut de la jornada: PROGRAMA JORNADA SEGURETAT CENTRES ESCOLARS 18 nov 2017 .

 

 

Os queremos invitar a la nueva acción formativa organizada desde la AGEPIB, Jornada sobre seguridad en los centros escolares, el próximo sábado 18 de noviembre en colaboración con el COLEF-Islas Baleares, de 10 a 13 h en la Sala de actos del Colegio San José Obrero, en c / Virgen de Montserrat, 67 de Palma de Mallorca.

Como ponente hemos invitado a D. Julio Zanfaño Ongil, Licenciado en Educación Física. Profesor de Educación Secundaria. Experto en seguridad en centros escolares. Nos hablará de las Necesidades, normativa. Acciones preventivas y diseño de los planes de emergencia.

 

Per confirmar la vostra assistència / para confirmar su asistencia: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

Patrocinadors de l'ACGEP