Formació ACGEP

Portada > Formació > Formació ACGEP

Monogràfic: LA GESTIÓ DELS CAMPS DE FUTBOL: Visió i rols del sector públic i privat

 

Des de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals reprenem les jornades formatives presencials amb un nou monogràfic dedicat íntegrament als aspectes relacionats amb la Gestió dels Camps de Futbol. 

La jornada inclourà temes d'interès tant per a Gestors Esportius Municipals, Directors Generals o Esportius de Clubs, Directius de Clubs, Alcaldes i Regidors d'Esports, Coordinadors de Futbol, Empreses de Turisme Esportiu i qualsevol agent relacionat amb la gestió i prestació de serveis als camps de futbol.

El programa de la jornada fa especial incidència en les relacions entre el sector públic local, el teixit associatiu esportiu i el teixit comercial que conviuen i articulen diferents aspectes de la Gestió dels Camps de Futbol.

Podrem obtenir informació d'agents especialitzats sobre l'afectació de la normativa i lleis actuals en les relacions entre els titulars dels camps de futbol, majoritàriament municipals, i les entitats que habitualment en fan ús com els clubs esportius i les empreses de serveis. Es reflexionarà envers un tema d'actualitat com és la implantació de càmeres de gravació d'entrenaments i partits, així com la irrupció de les TIC en el món del futbol amb especial atenció al futbol base. Tindrem l'oportunitat de conèixer de primera mà tots els aspectes relacionats amb la gestió d'un dels Complexos de Futbol més importants de Catalunya. Coneixerem les tendències de la implantació de noves generacions de gespa artificial als camps de futbol i, finalment,  es debatrà de tot plegat des de la visió diferenciada de membres de referència del sector polític esportiu, del sector tècnic esportiu municipal, del sector directiu i tècnic associatiu esportiu i del sector comercial esportiu.

Sens dubte, una jornada que es preveu del tot profitosa amb l'afegit del networking implícit i de l'anhelat desig de tot professional de poder tornar a retrobar-nos presencialment amb gent del sector i fer un petit parèntesi en el dia a dia per a continuar creixent en coneixements i com a professionals.

Us hi esperem !!!

Podeu fer la vostra inscripció:  AQUÍ

 

PROGRAMA

LA GESTIÓ DELS CAMPS DE FUTBOL: VISIÓ I ROLS DEL SECTOR PÚBLIC I PRIVAT

08.45 - 09.00 h.- Recepció assistents/es i lliurament de documentació.

09.00 - 09.15 h.- Inauguració de la jornada a càrrec de l’Excm. Alcalde de l’Ajuntament de Salou, Pere Granados i del Regidor d’Esports, Daniel López i del President de l’ACGEP, Josep Campaña.
09.15 - 09.55 h.- Els camps de futbol de titularitat municipal i la normativa pública patrimonial i de contractació. Núria Pallarés (Vicesecretària general Ajuntament de Tarragona) i Ramon Cuadrat (Director-Gerent del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona).

09.55 - 10.25 h.- Coffee break gentilesa d’Sports & Landscape i Sports Fevi.

10.25 - 11.05 h.- La gestió dels camps de futbol: convenis i contractes, normativa jurídica i tributària. Marcos Reinado (Soci-Director Gempro Gestoria dels Clubs Esportius)

11.05 - 11.45 h.- Esport +, l’OTT de l’Esport Català; drets d’imatge i protecció de dades de caràcter personal als camps de futbol. Pere Vilà (Director Fundació UFEC)

11.45 - 12.25 h.- Claus de la gestió del Futbol Salou Esports Center, «un dels millors complexos esportius d’Europa». Frank Araneta (Director Comercial i d’Esdeveniments del Complex Esportiu Futbol Salou i Cambrils Park Sport Village)

12.25 - 12.45 h.- Present i futur de la gespa artificial als camps de futbol. Ignasi Senabre (CEO Sports & Landscape).

12.45 - 13.30 h.- Taula de debat: «Visió de les relacions entre el sector públic i privat entorn la gestió dels camps de futbol». Jordi Bros (exdirector de Reus Esport i Lleure), Josep Massip (CEO Around Sport Bcn), Carlos Rico (Coordinador EFB UD Salou), Manuel Medina (President Costa Daurada Salou FC), Daniel López (Regidor d’Esports Ajuntament de Salou).

13.45 - 14.15 h.- Visita a les instal·lacions del Complex Futbol Salou Sports Center

14.30 h.- Dinar / networking

 

Destinataris de la jornada: Tècnics i directius d'entitats i instal·lacions esportives, gestors i promotors d'esdeveniments esportius, estudiants de CAFE, emprenedors, gestors de campus esportius, professors d'educació física, entrenadors, alcaldes i regidors d’esports.

 

Patrocinadors de l'ACGEP