Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Martorell, Ciutat Europea de l'Esport 2023, esdevindrà seu de la 8a edició dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva de l'ACGEP

Martorell, Ciutat Europea de l'Esport 2023, esdevindrà seu de la 8a edició dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva de l'ACGEP

31/01/2023

Martorell, Ciutat Europea de l'Esport 2023, esdevindrà la seu de la 8a edició dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva del proper divendres 17 de març de 2023 en el marc dels actes de celebració del 30è aniversari de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP).

L'Associació Catalana de gestors Esportius Professionals (ACGEP) organitzarà, el proper divendres 17 de març de 2023 a la ciutat de Martorell, la 8a edició dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva amb la inestimable col·laboració de l'Ajuntament de Martorell i de la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física de la Generalitat de Catalunya.

Martorell va ser nomenada Ciutat Europea de l’Esport 2023 per l’Associació de Capitals i Ciutats Europees de l’Esport (ACES EUROPE). El municipi acollirà i organitzarà un ampli programa d’esdeveniments esportius durant el 2023, entre els que es troben els Premis Catalunya a la Gestió Esportiva, així com establirà vincles i compartirà projectes amb altres municipis europeus membres de la xarxa.

ACES Europe destacà Martorell com un exemple de ciutat on l’esport es troba al servei de la salut, la cohesió social, l’educació i la cultura, un dels seus objectius principals. Tanmateix, posà en valor la política esportiva municipal a nivell d’equipaments, programes i activitats com un altre dels punts forts de la ciutat de Martorell. Hugo Alonso, Secretari General d'ACES Europe destacà  “Les infraestructures esportives amb les quals compta la ciutat, l’associacionisme de Martorell i l’alta participació de la població en l’activitat física van ser els factors determinants per declarar Martorell com a Ciutat Europea de l’Esport 2023.” Aquests han estat els principals motius de l'ACGEP per allotjar els Premis Catalunya a la Gestió Esportiva a Martorell.

Catalunya sempre ha estat un referent en Gestió Esportiva, en el disseny i gestió d’equipaments i programes esportius, i capdavantera en nous models de gestió i sostenibilitat. Tant des de l’àmbit públic com des del teixit privat, en les seves vessants associativa i comercial, es col·labora per trobar les millors opcions, condicions i contextos per a desenvolupar les necessitats actuals i els nous reptes de cara el futur.

L'ACGEP en les diferents edicions dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva iniciats l'any 1996, ha contribuït a destacar la tasca desenvolupada en Gestió Esportiva a tot el territori català, així com les experiències rellevants d'àmbit estatal i internacional. 

A través dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva, des de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals es pretèn donar visibilitat i  reconeixement a totes aquelles persones, entitats i empreses que cerquen l'excel·lència, la recerca i la innovació per al desenvolupaments de productes i serveis de qualitat que contribueixen a millorar la societat del benestar i serveixen d’inspiració per a noves iniciatives.

Amb aquests objectius, els Premis Catalunya contemplen diferents categories que són sotmeses a actualització en cada edició d'acord amb les evolucions del sector i de la pròpia societat.

Per a la 8a edició dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva, l'ACGEP contemplarà les següents categories de premis i reconeixements:

  • Premi al Gestor Esportiu o Gestora Esportiva

  • Premi a la Gestió Esportiva pública:

  • Municipis de menys de 5.000 habitants
  • Municipis de 5.000 fins a 10.000 habitants
  • Municipis de més de 10.000 fins a 20.000 habitants
  • Municipis de més 20.000 fins a 50.000 habitants
  • Municipis de més de 50.000 habitants
  • Premi a la Gestió Esportiva Associativa

  • Premi a la Gestió Esportiva Privada Comercial

  • Premi al Disseny d’un Espai i/o Equipament esportiu

  • Premi a la Gestió Esportiva en l’àmbit estatal o internacional

  • Premi al Programa, Activitat o Esdeveniment Esportiu

  • Premi a la Innovació i Transformació Digital de l’Esport

  • Premi Esport i Medi Ambient

  • Premi al Foment dels Valors en l’Esport

  • Premi d’Honor a la Trajectòria en Gestió Esportiva

  • Reconeixements i Mencions Especials a la Gestió Esportiva

Totes aquelles persones i entitats de l'àmbit de la gestió esportiva que desitgin presentar candidatura als Premis poden fer-ho consultant les Bases i fent arribar la seva proposta mitjançant el Formulari Oficial elaborat a tal efecte.

L’àmbit d’actuació geogràfic així com els beneficiaris dels diferents projectes que presentin la seva candidatura als Premis Catalunya a la Gestió Esportiva hauran d’estar necessàriament i majoritàriament a Catalunya i/o a càrrec de gestores i gestors esportius catalanes/ns.

El període de presentació de candidatures per als Premis s’iniciarà a les 8:00h del dia 01 de febrer de 2023 i finalitzarà a les 23:59h del dia 19 de febrer de 2023.

Des de l'Associació Catalana de Gestors Esportius professionals encoratgem a  gestores i gestors esportius de Catalunya i a les entitats i organitzacions que operen en l'àmbit de la gestió esportiva a fer visible a través de la seva candidatura als Premis la seva tasca que, de ben segur, contribueix i molt a promoure una societat millor.

L'ACGEP posa a l'abast de tota persona o entitat interessada, la següent adreça de correu electrònic a efectes de més informació en relació als Premis Catalunya a la Gestió Esportiva: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Per accedir al formulari oficial de presentació da candidatures als Premis Catalunya a la Gestió Esportiva: AQUÍ

 

 

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP