Agenda

Portada > Actualitat > Agenda > Fòrum «Transformacions»

Fòrum «Transformacions»

Dia i hora: Del dijous 09/03/2023 a les 8:00h al divendres 10/03/2023 a les 14:00h

Lloc: Centre de convencions AXA (Av. Diagonal, 547 de Barcelona)

Organitza: Àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona

L’educació, els esports i la joventut són tres àmbits d’acció local amb sinergies a optimitzar i oberts a la innovació i la creativitat dels responsables municipals i dels agents comunitaris. Alhora són els tres àmbits més crucials i vibrants de la política local perquè anticipen la qualitat del futur que assolirà cada municipi. Com diria el sociòleg Anthony Giddens, educació, esports i joventut són “polítiques de vida” i cal que es complementin encara més com a generadores d’oportunitats, d’equitat i de benestar social. 

De tot això i més, en parlarem al Fòrum «Transformacions» que es farà els dies 9 i 10 de Març de 2023 organitzat per l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona. Reserveu-vos la data i participeu del debat en clau transformadora de la mà d’experts multi-disciplinars i d’experiències locals capdavanteres. 

Espai únic on compartir coneixement i experiències en els àmbits d’educació, esports i joventut, vol ser el punt d’inflexió en què es faci palès el nostre compromís amb el món local per a què, amb el suport material, tècnic i econòmic de la Diputació de Barcelona, les vostres vil·les i ciutats puguin assolir les transformacions necessàries per aconseguir els objectius de l’Agenda 2030.

+INFO

INSCRIPCIONS

Patrocinadors de l'ACGEP