General

Portada > Actualitat > Noticies > General
  1. 16/12/2022
    El passat dilluns 12 de desembre va tenir lloc el Seminari virtual organitzat per la Gerència de Serveis d’Esports de la Diputació de Barcelona on es van presentar i exposar els objectius de la publicació «Tancaments lleugers de pistes poliesportives cobertes», a càrrec de la coordinadora de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona, Teresa Sambola.
    Arxivat a: General, Socis
  2. 01/12/2022
    El proper dimecres 14 de desembre el Poliesportiu Campclar, gestionat pel Patronat Municipal d'Esports de Tarragona, acollirà la jornada de Coworking en relació als "Reglaments d'ús de les instal·lacions i serveis esportius" coorganitzada entre l'àrea d'esports de l'Ajuntament de Tarragona, la Taula de Treball de Gestors i Tècnics Esportius del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre i l'ACGEP. Aquesta estratègia de treball cooperatiu pretén profunditzar sobre la normativa vigent a nivell europeu, estatal i autonòmic en l'àmbit dels serveis i les instal·lacions esportives, contrastant-la amb els reglaments, normatives i ordenances locals existents amb l'objectiu de treballar en un document mancomunat obert i adaptable que permeti optimitzar el compliment normatiu i l'ús socialment responsable de les instal·lacions esportives, i que faciliti corporativament la complexa tasca a les persones i entitats gestores.
    Arxivat a: General, Socis
  3. 25/11/2022
    El President de l'ACGEP Josep Campaña assistí, el passat 24 de novembre, a l'acte d'entrega dels primers certificats i materials identificadors als professionals, entitats i empreses que han superat el procés d'autoria externa corresponent al Segell de Qualitat del sistema esportiu català del COPLEFC, que va tenir lloc a l'INEFC de Barcelona.
    Arxivat a: General, Socis
  4. 23/11/2022
    El Servei d’Esports de l'Ajuntament de Granollers es troba en la recta final del programa europeu que ha estat liderant des del 2020, anomenat Sport! OP! orientat a la inclusió d'infants i joves vulnerables, mitjançant l'esport, una problemàtica que molts municipis i entitats esportives vivim de molt a prop. Des del Servei d'Esports de l'Ajuntament de Granollers, conviden les persones associades a l'ACGEP a assistir , el proper dimecres 14 de desembre, a la conferència final d'aquest projecte i posteriorment a compartir, si ho consideren oportú, els seus resultats i les aportacions dels conferenciats que donaran més valor, encara, al treball i als resultats obtinguts.
    Arxivat a: General, Socis
  5. 23/11/2022
    L'acte, on l'objectiu principal és el de contribuir a la promoció de l'esport català, reconeixent aquells projectes que, tant a través de la seva acció directa com també gràcies a la seva influència o suport, en l'àmbit de l'esport i/o l'activitat física, treballen per transformar positivament la realitat social en el seu entorn més immediat, va comptar amb l'assistència de la secretària general de l'Esport, Anna Caula; el rector de la Universitat de Barcelona, Joan Guàrdia: el president de la Fundació Catalana per a l'Esport, Pere Sust, alhora actual directiu responsable de relacions institucionals de l'ACGEP; el director de l'INEFC, Eduard Inglés; el director del Consell Català de l'Esport, Aleix Villatoro, el president de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP), Josep Campaña, acompanyat dels directius de l'ACGEP Xavier Codina i Daniel Laga i d'altres representants del món esportiu català.
    Arxivat a: General, Socis
  6. 16/11/2022
    El president de l'Associació Catalana de Gestors Esportius (ACGEP), Josep Campaña Oviedo, va participar a la interessant Taula Rodona «Noves competències i obligacions de les entitats esportives», moderada per Miguel Ángel Vaquero Infantes, president de l'Associació Espanyola de Dret Esportiu. Tres reconeguts experts en gestió esportiva van exposar de manera molt pràctica diverses qüestions que van suscitar gran interès entre tots els assistents, com, per exemple, les noves obligacions que han de complir els clubs i les federacions esportives. D'això en van parlar el President de l'ACGEP, Josep Campaña, Eduardo Blanco Pereira, president de l'Associació Gallega de Gestió Esportiva (AGAXEDE) i exdirector general d'infraestructures i serveis del Consell Superior d'Esports i Javier Rodríguez Ten, exassessor del Gabinet de Presidència del Consell Superior d'Esports i responsable de Dret administratiu i esportiu a la Lliga.
    Arxivat a: General, Socis
  7. 11/11/2022
    El projecte Open Data for Sports Governance, liderat per l’INEFC Barcelona amb el professor Francesc Solanellas al capdavant, té com a objectiu principal la creació d’una base de dades d’indicadors de gestió, que permeti a federacions i clubs comparar-se a escala nacional, estatal i europea.
    Arxivat a: General, Socis
  8. 25/10/2022
    El President Josep Campaña, el Vicepresident Albert Cucarella i el Delegat de Girona de l'ACGEP, Xavier Gamero van assistir a la Setmana Catalana de l’Esport en representació de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals.
    Arxivat a: General, Socis
  9. 22/10/2022
    Una delegació de gestores i gestors esportius catalans entre els quals s’hi comptaven els actuals President i Vicepresident de l’ACGEP Josep Campaña i Albert Cucarella, amb d’altres membres de la Junta Directiva, assisteixen al Congrés de Gestió de l’Esport de la Comunitat Valenciana i de la FAGDE celebrat a Torrevella. L'Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana (GEPACV) i la Federació d'Associacions de Gestió de l'Esport d'Espanya (FAGDE) l’han organitzat de manera conjunta i exemplar a Torrevella amb continguts d’actualitat, ponents de gran nivell i un meritori desplegament organitzatiu. L'Auditori Internacional de la localitat alacantina ha estat escenari de l'acte que ha tancat dues intenses jornades, en què s'ha analitzat la gestió de l'esport des de diferents perspectives.
    Arxivat a: General, Socis
  10. 22/10/2022
    Divendres 19 d’octubre, l’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP), va assistir a l’Assemblea general de la Federación de Asociaciones de Gestión del Deporte de España (FAGDE) que va tenir lloc a Torrevella (Alacant) on destacà la integració a la seva estructura de l'Associació Tècnica de l'Esport Municipal a Navarra-Nafarroako Udaletako Kirol Elkarte Teknikoa (ATEDENA-NAKITEL) i la participació dels presidents de les associacions autonòmiques que van donar comptes de les activitats que han dut a terme recentment, així com de les que tenen previst emprendre a curt termini. Entre aquestes, cal tenir molt present la realització del Congrés de Gestió de l'Esport i l'Activitat Física a les Canàries que, els propers dies 25 i 26 de novembre, durà a terme l'Associació Canària de Professionals de la Gestió de l'Esport (ACAGEDE).
    Arxivat a: General, Socis
Anterior Pàgina 5 de 23 Següent

Patrocinadors de l'ACGEP